Харчові консерванти
До консервантам належать харчові добавки, що пригнічують розмноження мікроорганізмів у продуктах харчування. При цьому дані добавки захищають продукти від появи цвілі, неприємного запаху і смаку, а також від утворення шкідливих токсинів, що утворюються в результаті життєдіяльності мікроорганізмів.
Консерванти використовуються вже не одне тисячоліття. Найдавніші натуральні консерванти це сіль, вино, мед, спирт, оцет. Зараз при виробництві продуктів все частіше використовуються консерванти синтетичного походження, так як вони володіють більшою ефективністю і більш низькою вартістю виробництва.
Згідно європейським стандартам, група добавок-консервантів має маркування E2xx (від Е200 до Е299).
Консерванти упаковані 1кг. 2кг 5кг 25кг.
Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах і передмістях України!
- 1622953291 169 ₴Немає в наявності+380 (97) 358-80-77Менеджер
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер