Консерванти харчові
До консервантів належать харчові добавки, що пригнічують розмноження мікроорганізмів у харчових продуктах. Водночас ці домішки захищають продукти від появи цвілі, неприємного запаху та смаку, а також від утворення шкідливих токсинів, що утворюються внаслідок життєдіяльності мікроорганізмів.
Консерванти використовуються вже не одне тисячоліття. Найдавніші натуральні консерванти — це сіль, вино, мед, спирт, оцет. Зараз під час виробництва продуктів усе частіше використовуються консерванти синтетичного походження, оскільки вони мають більшу ефективність і нижчу вартість виробництва.
Згідно з європейськими стандартами, група добавок-консервантів має маркування E2xx (від Е200 до Е299).
Консерванти упаковані 1 кг. 2кг. 5кг. 25кг.
Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах і приміських околицях України!