Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4683 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Сорбінова кислота Е-200 (Китай).Вага:1кг.

Сорбінова кислота Е-200 (Китай).Вага:1кг.
  • Сорбінова кислота Е-200 (Китай).Вага:1кг., фото 3

350 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
  • Код: 54881650
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Сорбінова кислота Е-200 (Китай).Вага:1кг.
Сорбінова кислота Е-200 (Китай).Вага:1кг.
350 ₴/упаковка
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Харчовий консервант Е-200 Сорбінова кислота — це хімічна речовина у формі невеликих за розміром прозорих кристалів, які досить важко розчиняються у воді. Харчовий консервант Е-200 (сорбінова кислота) належить до речовин природного походження. Свою назву кислота й однойменний консервант отримали завдяки слову Sorbus, що в перекладі з латинської мови означає "рябіна".

Властивості
Сорбінова кислота являє собою білі,що слабо пахнуть, кислуваті на смак моноклинні кристали, з температурою плавлення 132-135 °C. За кімнатної температури розчинність (на 100 г розчинника) сорбінової кислоти становить: у воді — 0,16 г, у 10%-м розчині кухонної солі — 0,07 г, у безводному етанолі та в оцтовій кислоті — приблизно 13 г, у оліях — 0,5-1 г. Область застосування та рекомендації.

М'ясні та ковбасні вироби
Додавання під час фаршеприготування сорбінової кислоти або сорбата калію до маси фаршу 0,05 — 0,1% для варених ковбасних виробів і 0,2-0,4% для твердих ковбас.
Сирі курячі тушки обприскують гарячим (70 °C) 7,5% розчином сорбінової кислоти або сорбата калію —за для збільшення терміну зберігання до 3-4 тижнів.
Рибні вироби
Для солоної риби — 2-4% сорбінової кислоти до маси солі. Консервована риба: до маси риби — 0,05-8% сорбінової кислоти.
Овочеві продукти
Під час маринування — 0,1-0,15% сорбінової кислоти або сорбата калію до маси продукту (закладку проводять спільно з оцтовою кислотою). Додавання цих консервантів у гарячий розсол дає змогу овочам залишатися хрусткими, а розсолу — прозорим. Томатна паста — 0,06% сорбінової кислоти або 0,05-0,15% сорбата калію додають наприкінці варіння.
Фруктові продукти
Свіжопротерті з цукром ягоди, плодово-ягідне пюре — додають 0,05-0,06% сорбінової кислоти або сорбату калію. • Варення, джеми, повидло, мармелад — 0,05-0,12% сорбінової кислоти або 0,07-0,2% сорбата калію. Додавання проводять на останніх етапах варіння (можливе попереднє розчинення консервантів у невеликій кількості гарячого сиропу). Компоти — додавання 0,06% сорбінової кислоти дає змогу знизити температуру пастеризації до 70 °C і час її проведення на 20 хв.
Кондитерські вироби
Випічка — 0,1 — 0,15% сорбінової кислоти або 0,13 — 0,2% сорбата калію до маси тіста під час замішування. Олійний крем — 0,2% до маси крему сорбінової кислоти або сорбата калію збільшує термін зберігання за t — 8 °C з 36 до 120 годин.
Маргарин
Сорбінова кислота та сорбат калію оберігають маргарин від утворення цвілі та плям (бактерії прогоркання), від бактеріального розщеплення жирів і омилення. Додають 0,03 — 0,06% сорбінової кислоти в жирову фазу та 0,03% сорбата калію у водну фазу або тільки у водну фазу 0,06-0,12% сорбата калію.
Майонез, кетчуп, соуси.
До маси продукту 0,08 — 0,15% сорбінової кислоти або 0,1 — 0,2% сорбата калію. Томатна паста — 0,06% сорбінової кислоти або 0,05-0,15% сорбата калію додають наприкінці варіння.
Хлібобулочні вироби
Використання сорбинової кислоти в борошняних виробах не створює проблем під час застосування замість дріжджів пекарського порошку. У цьому разі додається 0,1-0,2% сорбінової кислоти до маси борошна.

 

Основні
Країна виробникКитай
Користувальницькі характеристики
консервант, харчова добавка Е-200Кислота сорбінова
харчова добавка Е-200Сорбінова кислота
консервантСорбінова кислота
  • Ціна: 350 ₴/упаковка
  • Спосіб упаковки: Оригінальне паковання ящик 25 кг. Фасовка от 1кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner