Глазур Кондитерська
Дропси — це солодкий декор у вигляді крапельок, створений з різних сортів шоколаду. Зазвичай їх діаметр становить від 2 до 5 міліметрів. Шоколадні дропси дозволяють оригінально прикрасити ласощі, а також підходять для глазурування поверхні випічки. У цьому випадку інгредієнти розтоплюють на водяній бані, після чого рівним шаром наносяться на основу.
Також дропси цілком можна додавати в тісто і інші маси на етапі приготування солодощів. Навіть у тому випадку, якщо їх приготування не передбачає етап випічки. Наприклад, хороша ідея — додати шоколадні дропси в тістечко-картоплю. Цілком підійдуть ці інгредієнти для приготування сніданків: дуже часто їх додають у вівсяні пластівці або мюслі, сир.