Глазур Кондитерська
Дробоси — це солодкий декор у формі крапельок, створений із різних сортів шоколаду. Зазвичай їх діаметр становить від 2 до 5 міліметрів. Шоколадні дропси дають змогу оригінально прикрасити ласощі, а також підходять для глазурування поверхні випічки. У цьому разі інгредієнти розтоплюють на водяній бані, після чого рівним шаром наносяться на основу.
Також дропси цілком можна додавати в тісто та інші маси на етапі приготування солодощів. Навіть у тому разі, якщо їх приготування не передбачає етап випікання. Наприклад, гарна ідея — додати шоколадні дропси до тістечка-картошку. Цілком підійдуть ці інгредієнти та для приготування сніданків: дуже часто їх додають у вівсяні пластівці або мюслі, сир.