Підсилювачі смаку
Глутамат натрію Е621 — підсилювач смаку й аромату, замінник солі, замінна амінокислота, мононатрієва сіль глутамінової кислоти.
Застосування Е621 у харчовій промисловості
Глютаматом натрію користуються для посилення смакових якостей продуктів, які були ослаблені внаслідок їхнього виробництва та зберігання. Також за допомогою Е 621 вдається приховати дефекти смаку й аромату продуктів. Використання глутаміну натрію знижує дозування солі на 10%. Глутамат натрію часто використовують у складі Глуринату — у суміші з інозинатом і гуанілітом натрію, що дає змогу знизити витрати та поліпшити смакові та ароматичні якості продукції.
Застосування Е621 у харчовій промисловості
Глютаматом натрію користуються для посилення смакових якостей продуктів, які були ослаблені внаслідок їхнього виробництва та зберігання. Також за допомогою Е 621 вдається приховати дефекти смаку й аромату продуктів. Використання глутаміну натрію знижує дозування солі на 10%. Глутамат натрію часто використовують у складі Глуринату — у суміші з інозинатом і гуанілітом натрію, що дає змогу знизити витрати та поліпшити смакові та ароматичні якості продукції.
Глутамінат натрію використовується для виробництва:
- продуктів швидкого приготування;
- снеків;
- м'ясних і рибних консервів;
- ковбасних виробів і м'ясних делікатесів;
- кетчупів, майонезів, соусів;
- сухих приправ.
Глютамат натрію та здоров'я
Е 621 засвоюється й метаболізується як нуклеїнова кислота, необхідна для функціонування організму.
Глютамат натрію упакований 1кг. 2кг. 25кг.
Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах і приміських околицях України!
Купити глютамат натрію в дніпропетуванні за найкращою ціною.