Підсилювачі смаку
Глутамат натрію Е621 – підсилювач смаку та аромату, замінник солі, замінима амінокислота, мононатриевая сіль глутамінової кислоти.
Застосування Е621 в харчовій промисловості
Глютаматом натрію користуються для посилення смакових якостей продуктів, які були ослаблені в результаті їх виробництва та зберігання. Також за допомогою Е 621 вдається приховати дефекти смаку і аромату продуктів. Використання глутамината натрію знижує дозування солі на 10%. Глутамат натрію часто використовують у складі Глурината – в суміші з инозинатом і гуанилатом натрію, що дозволяє знизити витрати і поліпшити смакові і ароматичні якості продукції.
Застосування Е621 в харчовій промисловості
Глютаматом натрію користуються для посилення смакових якостей продуктів, які були ослаблені в результаті їх виробництва та зберігання. Також за допомогою Е 621 вдається приховати дефекти смаку і аромату продуктів. Використання глутамината натрію знижує дозування солі на 10%. Глутамат натрію часто використовують у складі Глурината – в суміші з инозинатом і гуанилатом натрію, що дозволяє знизити витрати і поліпшити смакові і ароматичні якості продукції.
Глутамінат натрію використовується для виробництва:
- продуктів швидкого приготування;
- снеків;
- м'ясних і рибних консервів;
- ковбасних виробів і м'ясних делікатесів;
- кетчупів, майонезів, соусів;
- сухих приправ.
Глютамат натрію та здоров'я
Е 621 засвоюється і метаболізується як нуклеїнова кислота, необхідна для функціонування організму.
Глютамат натрію упакований 1кг. 2кг 25кг.
Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах і передмістях України!
Купити глютамат натрію р. в Дніпропетровську за найкращою ціною.