Ванілін і спеції
Через популярність свого запаху ванілін незмінно застосовується в напоях і продуктах. Він здатний посилювати інші запахи, ароматизувати страви, пом'якшувати неприємні присмаки. Наприклад, ваніліном заглушають присмак жирів у здобній випічці або присмак кип'ятіння, що виникає біля молока.
На різних стадіях готовності страв кількість ваніліну має бути різним. Тут важливо не перебовщувати, щоб смак страви не став гіркуватим. Щодо калорійності, то ваніліна вона становить 288 ккал. У кілограмі тіста не можна додавати понад сім грамів ваніліну.
Сьогодні не уявити хлібобулочні вироби, здобну випічку, сирки, молочні продукти, сиропи, шоколад або крем без ваніліну. Цей ароматизатор зазвичай використовують як ванільний цукор або пудри. Його змішують із цукровим піском або пудрою, отримуючи ванільний цукор, у пропорції 3,7% до маси цукру.
Ванілін упакований 1кг. 2кг. 5кг. 25кг.
Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах і приміських околицях України!
- 5409845285 ₴Готово до відправки