Натуральні горіхові пасти
З чим можна вживати горіхову пасту:
тости (зверху тосту з пастою ще можна покришити кокосову стружку);
каша (саме просте , але дуже смачне поєднання ранкової вівсянки і горіхової пасти);
фрукти і ягоди (банан, ківі, груші, полуниця, лохина з горіховою пастою прекрасні!);
маршмеллоу, зефір, пастила (полийте ласощі пастою і прикрасьте ягодами, таке легке і смачне блюдо справить фурор за святковим столом);
печиво (змастіть кілька печенюшек будь горіховою пастою, з'єднайте між собою , дайте настоятися і через 15 хвилин у вас вийде даний поживний і дуже смачне тістечко).;
морозиво (а якщо додати до нього фрукти або кокосову стружку, то солодкість буде в 2 рази приємніше!).
- 002803350 ₴/упаковкаГотово до відправки
Користь
Горіхові ласощі неймовірно корисні для здоров'я, не важливо, арахісова, кокосова або фундучная паста. У готовому десерті містяться вітаміни B1, B2, A, E, PP, фолієву кислоту, мікроелементи – йод, залізо, калій, магній, фосфор, цинк. Такий склад підвищує імунітет, знижує тягу до солодкого, допомагає контролювати вагу.
З чим вживати горіхові пасти:
· робити бутерброди з цільнозерновим хлібом або тостом;
· додавати до вівсяну кашу;
· робити фруктові та овочеві салати;
· змішувати з медом, какао, кленовим сиропом і варенням;
· готувати десерти – печиво, рулети, кульки з начинкою.
Найбільш популярними горіхами для виготовлення паст є:
арахіс;
кокос;
мигдаль;
кешью.