Желатин 220 bloom TM Gelita (Німеччина) вага: 1 кг.

600 грн/кг
- На складі
- Код: 220
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Желатин - Без смаку, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. За допомогою гідролізу колагену, що міститься в кістках тварин, можна отримати бажаннятин. Сфера застосування желатину задоволена великою: в криголамах, фруктових і молочних желе, зефіре, соусах і йогуртах, сирах і тд.
Желатин. Це унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. В’язькі жлеподібні речовини виробляють у звичайній воді через виварювання кісток, зв’язок і сухожилля. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).
Використання жалатину в кулінарії та медицині
Аби збільшити кількість білка в організмі людини, запропонують в медичних цілях. Така профілактика потрібна при харчовому дисбалансі. Ще один спосіб використання речовин — виготовлення капсул для медикаментів.
Бажают широко застосовується в кулінарії. Його додають до кондитерських виробів (желе, мармелад, цукати, жувальної гумки), страв з м’яса або риби (холодець, затока, сттудень).
Крім того, вони запобігають утворенню кристаликів цукру в морозивній масі і впливають на процес денатурації білків.
Якщо ви хороший кулінар, то вам, без сумніву, доводилось користуватися желатином. Харчовий желатин зазвичай продається у сухому вигляді, кристалики прозорі або злегка жовтуватий, але речовина не має ані смаку, ані запаху. У воді або кислоті розчавлюється речовина, яка сильно набухає, але не розчинюється повністю. Щоб остаточно розчинити желатин, з’єднання потрібно підігріти, після охолодження розчин переходить у стан прання.
Поживна цінність
Білків у складі продукту найбільше. У 100 грамах желатину міститься 87,5 біл. Енергетична цінність харчових добавок становить 355 кКал. Отже, не варто зловживати їжею з високим вмістом желатину, бо тоді можна придбати кілька зайвих кіло.
Хімічний склад і корисні властивості желатину
Продукт — це суміш білків тваринного походження. У ньому міститься до 18 амінокислот: пролин, гліцин, аланін, оксипролін, аспаргнова, глютамінова кислота і д. Усі ці речовини відіграють важливу роль у активізації розумових процесів, підтримують серцеві м'язи, стимулюють метаболізм, виступають « головним генератором» для центральної нервової системи, кори мозку та м'язових тканин.
Буквально недавно було знову вивчено властивості желатину, щоб остаточно підтвердити позитивний вплив на організм продукту переробки косної та м’язової маси тварин. У ході експерименту взяли участь 175 осіб похилого віку, кожен з яких мав проблеми з колінними суглобами (Стеоартроз). Щодня піддослідні з’їли по 10 г желатинів у вигляді порошку. Через два тижні у більшості з них помітні істотні покращення у руханні суглобів, м’язи стали міцнішими. Так було доведено, що речовина сповільнює руйнування хрящових та суглобних тканин.
Пасочники додають речовину до меду, щоб зробити її щупалкою і в’язкою. Але це тільки псує натуральний мед, продукт значно втрачає смак і запах, знижується ферментативна активність та цукрова інверсія, збільшується вміст білка.
Характерики:
Прочність за Блюм: |
221 |
В'язкість, mPas (667% розчину при температурі 60 градусів C): |
3,37 |
Вологість (16 ч, 105 °С), % |
11,3 |
рН - кислота (6,67 % розчину, 60 °С): |
5,07 |
Зола (550 градусів): |
<2,0 % |
Зміст Н2О2: |
<10 ppm |
Миш' як: |
<1,0 ppm |
Кадмій: |
<0,5 ppm |
Хром: |
<10,0 ppm |
Мідь: |
<30,0 ppm |
Ртуть: |
<0,15 ppm |
Свинець: |
<5,0 ppm |
Цинк: |
<50,0 ppm |
SO2: |
<50,0 ppm |
Загальна кількість мікроорганізмів у 1 г |
<1000 |
Колі-форми, в 1 г |
не знайдено |
Ентеробактерії, в 1 г |
не знайдено |
Стафілококкі, в 1 г |
не знайдено |
Клостридии, в 1 г |
не знайдено |
Сальмонела, 25 г |
не знайдено |
Основні | |
---|---|
Склад | 220 bloom |
Тип | Желатин |
Країна виробник | Німеччина |
Виробник | Gelita |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Німеччина |
Загущувач, гелеутворювач | желатин харчовий |
- Ціна: 600 грн/кг
- Спосіб упаковки: Бумажний мішок 25кг. Фасовка 0,1кг. 0,25кг. 0,5кг. 1кг. 2.5кг.