Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4137 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Желатин 220 bloom TM Gelita (Німеччина) вага: 1 кг.

Топ продаж -3% Желатин 220 bloom TM Gelita (Німеччина) вага: 1 кг.

600 ₴/кг

580 ₴/кг

  • Готово до відправки
  • Код: 220
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Желатин 220 bloom TM Gelita (Німеччина) вага: 1 кг.
Желатин 220 bloom TM Gelita (Німеччина) вага: 1 кг.
600 ₴/кг580 ₴/кг
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Желатин - Без смаку, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Його отримують за допомогою гідролізу колагену, що міститься в кістках тварин. Сфера застосування желатину досить велика: в льодяниках, фруктових  і молочних желе, зефірі, соусах , йогуртах, сирах і тд.

ЖелатинЦе унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. В’язькі, желеподібні речовини виробляють шляхом виварювання кісток, зв’язок і сухожилля у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).


Використання жалатину в кулінарії та медицині

Желатин пропонують в медичних цілях аби збільшити кількість білка в організмі людини. Така профілактика потрібна при харчовому дисбалансі. Ще один спосіб використання речовин — виготовлення капсул для медикаментів.
Желатин широко застосовується в кулінарії. Його додають до кондитерських виробів (желе, мармелад, цукати, жувальної гумки), страв з м’яса або риби (холодець, заливне, студень).
Крім того, желатин використовується у виробництві морозива:він запобігає утворенню кристаликів цукру в морозивній масі і впливає на процес денатурації білків.
Якщо ви хороший кулінар, то вам, без сумніву, доводилось користуватися желатином. Харчовий желатин зазвичай продається у сухому вигляді, кристалики прозорі або злегка жовтуваті, але речовина не має ані смаку, ані запаху.
Розведена у воді або кислотах речовина сильно набухає, але не розчиняється повністю. Щоб остаточно розчинити желатин, з’єднання потрібно підігріти, після охолодження розчин переходить у стан холодця.


Поживна цінність 

Білків у складі продукту найбільше. У 100 грамах желатину міститься 87,5 біл. Енергетична цінність харчових добавок становить 355 кКал. Отже, не варто зловживати їжею з високим вмістом желатину, бо тоді можна придбати кілька зайвих кіло.


Хімічний склад і корисні властивості желатину

Продукт — це суміш білків тваринного походження. У ньому міститься до 18 амінокислот: пролин, гліцин, аланін, оксипролін, аспаргінова, глютамінова кислоти і т. д. Усі ці речовини відіграють важливу роль у активізації розумових процесів, підтримують серцеві м'язи, стимулюють метаболізм, виступають « головним генератором» для центральної нервової системи, кори мозку та м'язових тканин.
Буквально нещодавно було знову вивчено властивості желатину, щоб остаточно підтвердити позитивний вплив на організм продукту переробки косної та м’язової маси тварин. У ході експерименту взяли участь 175 осіб похилого віку, кожен з яких мав проблеми з колінними суглобами (Стеоартроз). Щодня піддослідні з’їли по 10 г желатинів у вигляді порошку. Через два тижні у більшості з них помітні істотні покращення у руханні суглобів, м’язи стали міцнішими. Так було доведено, що речовина сповільнює руйнування хрящових та суглобних тканин.
Пасочники додають речовину до меду, щоб зробити його тягучим та в'язким. Але це тільки псує натуральний мед, продукт значно втрачає смак і запах, знижується ферментативна активність та цукрова інверсія, збільшується вміст білка.

Характеристики:

Прочність за Блюм:                                  

245

В'язкість, mPas (6,67% розчину при температурі 60 градусів C):

3,37

Вологість (16 ч, 105 °С), %                                                  

11,3

рН - кислотність (6,67 % розчину, 60 °С):                      

5,07

Зола (550°С)                                                         

<2,0 %

Зміст Н2О2:                                                

<10 ppm

Миш' як:                                                               

<1,0 ppm

Кадмій:

<0,5 ppm

Хром:                                               

<10,0 ppm

Мідь:                                                                    

<30,0 ppm

Ртуть:                                                                     

<0,15 ppm

Свинець:                                                                 

<5,0 ppm

Цинк:                                                                     

<50,0 ppm

SO2:                                                                         

<50,0 ppm

Загальна кількість мікроорганізмів у 1 г 

<1000

Колі-форми, в 1 г                                                             

не знайдено

Ентеробактерії,в1г                                                       

не знайдено

Стафілококкі, в1г                                                          

не знайдено

Клостридии, в 1 г

не знайдено

Сальмонела, 25 г                                                          

не знайдено

 _

 

Основні
Склад220 bloom
ТипЖелатин
Країна виробникНімеччина
ВиробникGelita
Вага1000 г
Користувальницькі характеристики
Країна походженняНімеччина
Загущувач, гелеутворювачжелатин харчовий
  • Ціна: 580 ₴/кг
  • Спосіб упаковки: Бумажний мішок 25кг. Фасовка 0,1кг. 0,25кг. 0,5кг. 1кг. 2.5кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner