Кокосове борошно
Кокосове борошно має аромат кокоса, ніжний і солодкий смак. Завдяки солодкому смаку, борошно можна використовувати як натуральний підсолоджувач.
Кокосове борошно містить чималу кількість харчових волокон (особливо нерозчинних), які сприятливо впливають на травлення, знижують швидкість засвоєння вуглеводів, покращують засвоєння вітамінів і мінеральних речовин.
Низький вміст швидких вуглеводів і низький глікемічний індекс (удвічі нижчий, ніж у пшеничного борошна) також можна віднести до переваг кокосового борошна. Страви, приправлені з кокосового борошна, здатні швидко покращувати травлення й нормалізувати обмінні процеси організму.
- текстура схожа на пшеничне борошно;
- ідеально підходить для випікання хліба та кондитерських виробів;
- засвоюваних вуглеводів містить менше, ніж будь-яка інша борошно ;
- чудове джерело білка;
- не містить глютену (клейковину) та лактози;
- вважається гіпоалергенним продуктом і підходить для здорового дієтичного харчування;
- чудово застосовується в програмах щодо зниження ваги через високий вміст клітковини, яка сприяє розвитку почуття ситості ;
- покращує травлення і нормалізувати обмінні процеси організму.