Кориця цейлонська (Шрі-Ланка).Вага:100г.
350 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: 0025100
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Кориця цейлонська вирощується та культивується на острові Шрі-Ланка. Це найдорожчий та якісний вид кориці, її ще називають справжньою або благородною.
Застосування цейлонської кориці у кулінарії
Дуже м'який, тонкий, вишуканий пряний аромат цейлонської кориці додає стравам чарівної екзотичної нотки. Трохи солодкий смак кориці – додаткова перевага цієї прянощі в очах людей, які намагаються відмовитись від цукру. Цейлонську корицю легко подрібнювати у ступці або кавомолці, оскільки вона виготовлена з найтоншої очищеної кори коричного дерева.
Кориця цейлонська використовується у всіх кухнях світу. У європейській кулінарії особливо часто корицею приправляють кондитерські вироби – солодкі страви, випічку, десерти, шоколад. В азіатській кухні часто корицю використовують при приготуванні м'ясних страв, страв з дичини і птиці. Пряністю приправляють холодні та гарячі страви.
Добре використовувати цю пряність для надання смаку сирним виробам, мусам, варенню, компотам, киселям. Кориця добре поєднується у солодких стравах із фруктами – вишнею, черешнею, грушами, яблуками.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Шрі-Ланка |
Тип спецій | Кориця |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 100 г |
- Ціна: 350 ₴/упаковка