Тістечко макаронів з малиною і анісом (на пектині)

ІНГРЕДІЄНТИ
- Цукор - 385 г
- Мигдальна борошно - 250 г
- Цукрова пудра - 250 г
- Лимонний сік - 18 мл
- Яєчний білок - 95 г
- Лікер - 9 мл
- Зелений харчовий барвник - 5 мл
- Аніс мелений (бадьян) - 9 г
- Пектин - 3,5 м
- Червоний харчовий барвник - 5 мл
- Малинове пюре - 200 г
- Желатин в пластинах - 1 штука
- Сухий білок - 1,5 г
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
-
1. Желатин замочити в холодній воді. Пюре нагріти до 45 градусів, додати суміш пектину і столової ложки цукру. Закип'ятити, після чого додати 130 грам цукру. Довести суміш до 105 градусів, додати лимонний сік, віджатий желатин, зелений аніс мелений і лікер Ricard. Перемішати, накрити плівкою і прибрати в холодильник, щоб начинка охолола.
-
2. Зварити сироп з 250 грам цукру і 60 мл води. Коли цукор розчиниться, довести його до 118 градусів і зняти з вогню.
-
3. Білки розділити на дві частини і збити одну з них з половиною сухих білків до піків. Половину сиропу повільно влити в білки і продовжити збивати до міцної піни. Просіяти 125 грам борошна зі 125 г цукрової пудри, додати зелений барвник. Повільно ввести білки в тісто, вимішувати, поки тісто не заблищить. Те ж виконати з залишилася частиною білків, сиропу і борошна — тільки додати червоний барвник.
-
4. Наповнити зеленим тестом один кондитерський мішок, а червоним — інший. А потім два мішка (без насадок) помістити в третій мішок, більшого розміру. Спіраллю викласти кольорове тісто на лист, покритий пекарської папером. Випікати при 150 градусах дві хвилини, потім зменшити температуру до 140 градусів і випікати ще дев'ять хвилин.
-
5. Готові охолоджені кришечки промазати розтопленої малиново-анісової начинкою і скласти тістечка.
Інші статті
- Полуничний торт (без випічки) (на желатині)Час приготування: 1 годину 40 хвилин . Рецепт на 6 порційПолуничний торт (без випічки) (на желатині)