Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4729 відгуків
promo_banner
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Тістечко макаронів з малиною і анісом (на пектині)

Тістечко макаронів з малиною і анісом (на пектині)

ІНГРЕДІЄНТИ

  1. Цукор - 385 г
  2. Мигдальна борошно - 250 г
  3. Цукрова пудра - 250 г
  4. Лимонний сік - 18 мл
  5. Яєчний білок - 95 г
  6. Лікер - 9 мл
  7. Зелений харчовий барвник - 5 мл
  8. Аніс мелений (бадьян) - 9 г
  9. Пектин - 3,5 м
  10. Червоний харчовий барвник - 5 мл
  11. Малинове пюре - 200 г
  12. Желатин в пластинах - 1 штука
  13. Сухий білок - 1,5 г

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ   

  • 1. Желатин замочити в холодній воді. Пюре нагріти до 45 градусів, додати суміш пектину і столової ложки цукру. Закип'ятити, після чого додати 130 грам цукру. Довести суміш до 105 градусів, додати лимонний сік, віджатий желатин, зелений аніс мелений і лікер Ricard. Перемішати, накрити плівкою і прибрати в холодильник, щоб начинка охолола.

  • 2. Зварити сироп з 250 грам цукру і 60 мл води. Коли цукор розчиниться, довести його до 118 градусів і зняти з вогню.

  • 3. Білки розділити на дві частини і збити одну з них з половиною сухих білків до піків. Половину сиропу повільно влити в білки і продовжити збивати до міцної піни. Просіяти 125 грам борошна зі 125 г цукрової пудри, додати зелений барвник. Повільно ввести білки в тісто, вимішувати, поки тісто не заблищить. Те ж виконати з залишилася частиною білків, сиропу і борошна — тільки додати червоний барвник.

  • 4. Наповнити зеленим тестом один кондитерський мішок, а червоним — інший. А потім два мішка (без насадок) помістити в третій мішок, більшого розміру. Спіраллю викласти кольорове тісто на лист, покритий пекарської папером. Випікати при 150 градусах дві хвилини, потім зменшити температуру до 140 градусів і випікати ще дев'ять хвилин.

  • 5. Готові охолоджені кришечки промазати розтопленої малиново-анісової начинкою і скласти тістечка.

 

 

​​​​​​​

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner