Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4525 відгуків
promo_banner
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Торт «Птичье молоко» в молочном шоколаде (на агаре)

Торт «Птичье молоко» в молочном шоколаде (на агаре)

ИНГРЕДИЕНТЫ

  1. Яйцо куриное - 3 штуки
  2. Сахар - 250 г
  3. Пшеничная мука - 48 г
  4. Ванильный стручок - 1 штука
  5. Кислота лимонная - 1 г
  6. Агар-агар - 4 г
  7. Сливочное масло - 210 г
  8. Сгущенное молоко - 120 г
  9. Молочный шоколад - 100 г
  10. Зеленый жасминовый чай - 3 г

ИНСТРУКЦИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ

  • 1. Заварите чай 300 мл кипящей воды; отделите желтки от белков, оставив 2 белка в отдельной емкости (третий белок не понадобится); разрежьте стручок ванили вдоль, извлеките семена. 

  • 2. Міксером збийте жовтки з цукром з маленького пакета і зернами ванілі в міцну білу піну, додайте борошно, акуратно перемішайте до однорідної маси; змастіть форму невеликим шматочком масла, влийте тісто і запікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.

  • 3. Відлийте 200 мл заварившегося чаю в каструльку, додайте агар-агар, розмішайте і залишіть на 30 хвилин; міксером збийте вершкове масло і згущене молоко в крем.

  • 4. Доведите замоченный агар до кипения, до получения киселеобразной жидкости, всыпьте сахар из большого пакета, варите на среднем огне, помешивая, до закипания, увеличьте огонь и варите еще две-три минуты (температура сиропа 110 градусов).

  • 5. Миксером взбейте белки в крепкую пену, добавьте лимонную кислоту и взбивайте до состояния белых гладких пиков; поэтапно вливайте сироп, не выключая миксер, взбивайте до густой белой гладкой пены; смешайте с кремом с помощь лопатки до однородной массы. 

  • 6. Вийміть корж з форми; застеліть форму, харчовою плівкою; вкладіть корж, зверху викладіть суфле рівним шаром і відправте в холодильник на 15 хвилин; розтопіть шоколад на водяній бані; залийте торт і залиште застигати в холодильнику на 30 хвилин.

 

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner