Шоколадно-банановый торт без запекания (на агаре)
ИНГРЕДИЕНТЫ
- Фундук - 150 г
- Финики - 7 столовых ложек
- Кокосовое молоко - 3 стакана
- Сироп сорго - 6 столовых ложек
- Миндальное молоко - 2,5 стакана
- Ваниль - 1,5 штуки
- Лимонный сок - 1,5 столовые ложки
- Бананы - 4,5 штуки
- Какао-порошок - 1,5 столовые ложки
- Агар-агар - 3 столовые ложки
- Горький шоколад - 2 стакана
- Миндаль - 1 стакан
ИНСТРУКЦИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ
-
1. Всі горіхи подрібнити в комбайні. Додати подрібнені фініки. Утрамбувати рівномірно в рознімної формі для випікання (діаметром 20 см), попередньо вистеливши форму харчовою фольгою. Силіконові форми для випічки
-
2. У блендері збити банани, ванільний стручок, мигдальне, кокосове молоко, какао-порошок, лимонний сік і сироп сорго. Відлити трохи суміші, злегка підігріти і розчинити в ній три чайні ложки агар-агару. В агар-агаровую суміш влити всю масу і потримати на середньому вогні п'ять хвилин. Полити цією сумішшю горіхове тісто у формі. Поставити в холодильник охолодитися.
-
3. Через дві години вийняти торт з холодильника, зняти форму, акуратно зняти харчову плівку. Шматок торта подавати, поливши розтопленим шоколадом і прикрасивши пелюстками мигдалю.
Інші статті
- Полуничний торт (без випічки) (на желатині)Час приготування: 1 годину 40 хвилин . Рецепт на 6 порційПолуничний торт (без випічки) (на желатині)