Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4045 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Домашний торт «Птичье молоко» (на желатине)

Домашний торт «Птичье молоко» (на желатине)

ИНГРЕДИЕНТЫ   

  1. Яйцо куриное - 14 штук
  2. Желатин - 40 г
  3. Пшеничная мука - 1 стакан
  4. Ванилин - 5 г
  5. Молоко - 300 мл
  6. Сахар - 3,5 стакана
  7. Сливочное масло - 350 г
  8. Какао-порошок - 3 столовые ложки

ИНСТРУКЦИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ    

  • 1. Для теста яйца (4 штуки) взбить с 1 стаканом сахара, добавить 1 стакан муки, перемешать. Выпекать при 160 градусах 30 минут. 

  • 2. Для крема желатин развести в 150 граммах теплой воды и настаивать 30 минут.

  • 3. Взять 10 яиц. Желтки отделить от белков. 

  • 4. Белки охладить.

  • 5. Желтки растереть с 1 стаканом сахара, добавить 250 мл молока, перемешать, затем добавить 1 столовую ложку муки и вновь перемешать.

  • 6. На водяной бане довести до кипения смесь с желтками.

  • 7. Массу остудить и добавить в нее 300 грамм размягченного сливочного масла и ванилин.

  • 8. Взбить крем венчиком.

  • 9. Желатин подогреть, процедить, слегка охладить.

  • 10. Белки взбить . 1 стакан сахара и полстакана воды довести на огне до кипения , уваривать сироп на медленном огне 5-7 минут.

  • 11. У збиті білки швидко влити гарячий сироп і продовжувати збивати білки до стійкої піни в кінці ввести желатин і ретельно перемішати.

  • 12. З'єднати крем з жовтків з білковою масою.

  • 13. Випечений бісквіт розділити на дві рівні частини.

  • 14. На одну частину бісквіта нанести крем, накрити другою частиною бісквіта.

  • 15. Верх і боки торта покрити шоколадною глазур'ю і обсипати рубаними горіхами.

  • 16. Для глазурі з'єднати 3 столові ложки какао, 3 столові ложки цукру, 3 столові ложки молока, 50 грам масла довести до кипіння і охолодити.

  • 17. Готовий торт поставити в холодильник на 12 годин

 

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner