Австралийский чизкейк ( на желатине)
ИНГРЕДИЕНТЫ
- Творог - 400 г
- Сливочное масло -200 г
- Желатин - 1 столовая ложка
- Ванилин - по вкусу
- Сахарная пудра - по вкусу
- Овсяное печенье - 50 г
- Шоколад - 200 г
- Джем - 50 г
ИНСТРУКЦИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ
-
1. Взбить миксером жирный творог, сахарную пудру и размягченное масло до образования однородной массы, добавить ванилин и тонкой струйкой влить растворенный в горячей воде желатин. Взбить, выложить массу в форму и поставить в холодильник на 4–5 часов для застывания.
-
2. Для приготування коржа розтовкти вівсяне печиво і змішати з розтопленої на водяній бані шоколадкою. Вистелити тарілку для торта промасленим пергаментним папером і сформувати коржик. Поставити в холодильник на 1 годину.
-
3. Форму із застиглою сирною масою опустити на кілька секунд у гарячу воду і обережно викласти вміст на підготовлений корж. Змастити зверху густим фруктовим джемом і обмазати весь торт трохи теплим, розтопленим на водяній бані шоколадом. Поставити в холодильник на ніч.
Інші статті
- Полуничний торт (без випічки) (на желатині)Час приготування: 1 годину 40 хвилин . Рецепт на 6 порційПолуничний торт (без випічки) (на желатині)