Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4044 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Вишневый пирог на творожном тесте (на желатине)

Вишневый пирог на творожном тесте (на желатине)

ИНГРЕДИЕНТЫ   

  1. Сливочное масло - 150 г
  2. Пшеничная мука - 150 г
  3. Мягкий обезжиренный творог - 150 г
  4. Сахар - 150 г
  5. Замороженная вишня - 500 г
  6. Желатин - 10 г 

ИНСТРУКЦИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ    

  • 1. Сливочное масло режем на кусочки в холодном виде и соединяем с мукой, продолжая резать до тех пор, пока масса не станет довольно однородной, а кусочки мелкими, как крошки.

  • 2. Добавляем сахар и творог, быстро замешиваем тесто, заворачиваем в пленку и ставим его в холодильник на полчаса–час.

  • 3. В это время занимаемся начинкой. Прямо замороженные вишенки кладем в кастрюлю, добавляем сахар и ставим на небольшой огонь. Количество сахара можно менять в зависимости от кислоты вишни.
    Воду можно не добавлять, так как в процессе нагревания выделится довольно много жидкости из ягод.

  • 4. В отдельной чашке замачиваем желатин в холодной воде (около 50 мл) минут на 10–15. Когда ягоды закипят, нужно выключить огонь и добавить в них замоченный желатин. Тщательно все перемешать, чтобы он полностью растворился и поставить в прохладное место, чтобы наша начинка охладилась до комнатной температуры.

  • 5. Тісто розкачуємо шаром приблизно в 0,5–1 см і рівномірно розподіляємо по формі для випічки. Робимо кілька проколів виделкою.

  • 6. Випікаємо в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

  • 7. На готову випечену основу викладаємо вишні (без рідини) і ставимо напівфабрикат в холодильник.

  • 8. Також охолоджуємо виділився сік.
    Коли вишневий сік почне трохи застигати, але буде ще рідким, його треба вилити на основу пирога і відразу ж ставимо в холод.

 

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner