Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4044 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Классический чизкейк (на желатине)

Классический чизкейк (на желатине)

ИНГРЕДИЕНТЫ   

  1. Песочное тесто - 200 г
  2. Сыр филадельфия - 600 г
  3. Сахар - 230 г
  4. Пшеничная мука - 1,5 столовые ложки
  5. Сливки 35%-ные - 240 мл
  6. Яичный желток - 1 штука
  7. Яйцо куриное - 3 штуки
  8. Желатин - 10 г
  9. Сливочное масло - 30 г
  10. Курага - 150 г
  11. Ванильный стручок - 1 штука 

ИНСТРУКЦИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ     

  • 1. Застелить противень пекарской бумагой. Тесто выложить в поставленное на него кулинарное кольцо диаметром 30 см. Разогреть духовку до 180 градусов и подержать там тесто, пока оно не станет золотистым, минут пятнадцать. Готовому коржу дать полчаса на остывание. 

  • 2. Смешать сыр и 150 г сахара, выскрести в смесь зернышки из стручка ванили. Добавить муку, 40 мл сливок, яйца и желток. Довести до однородного состояния в блендере. 

  • 3. Стенки кольца с коржом проложить изнутри пекарской бумагой. Переместить на корж сырную смесь и поставить противень на час в духовку с температурой 100 градусов. 

  • 4. Для глазури взять листовой желатин и замочить в воде на пять минут. В сотейник положить 30 г сахара, добавить две столовые ложки воды и довести до кипения. Когда сироп немного остынет, переложить в него желатин и влить 200 мл сливок.

  • 5. Залить глазурью остывший чизкейк и убрать его в холодильник на пару часов.

  • 6. Розігріти в сотейнику вершкове масло, половину стручка ванілі і 50 г цукру. Додати нарізану невеликими кубиками курагу і продовжувати обсмажувати, безперервно помішуючи. Влити 50 мл води, випарити її повністю, продовжувати додавати і випарювати до тих пір, поки курага не стане м'якою.

  • 7. Перед подачею чізкейк розрізати, розкласти по тарілках, а поруч покласти трохи компоту з кураги.

 

 

 

 

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner