Яблучно-банановий чізкейк без запікання (на желатині)
ІНГРЕДІЄНТИ
- Житні сухарики - 2,5 склянки
- Курага - 200 г
- В'ялені яблука - 1,5 склянки
- Мед - 2,5 чайні ложки
- Родзинки - 1,5 склянки
- Молоко - 1,5 склянки
- М'який знежирений сир - 10 столових ложок
- Цукор - 1,5 склянки
- Желатин - 2,5 столові ложки
- Банани - 5 штук
- Вода - 2,5 склянки
- Яблуко - 2,5 штуки
- Кориця - за смаком
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
-
1. Замочити у воді желатин.
-
2. Подрібнити в блендері або м'ясорубці сухарі і сухофрукти, додати мед, перемішати, розподілити масу по денця рознімної форми. Стінки форми змастити маслом або обернути харчовою плівкою.
-
3. Очистити яблуко і банан від шкірки. Нарізати їх тонкими скибочками, викласти на корж.
-
4. Розігріти набряклий желатин.
-
5. У блендері змішати і збити банан, молоко, сир, цукор з корицею. Влити трохи остиглий желатин, перемішати і тут же вилити суміш у форму. Остудити чізкейк в холодильнику.
Інші статті
- Полуничний торт (без випічки) (на желатині)Час приготування: 1 годину 40 хвилин . Рецепт на 6 порційПолуничний торт (без випічки) (на желатині)