Сирний чізкейк з полуницею (на желатині)
ІНГРЕДІЄНТИ
- Вершкове масло - 100 г
- Печиво «Ювілейне» - 300 м
- Сир - 500 г
- Цукор - 200 г
- Вершки 30%-ві - 400 мл
- Желатин - 25 г
- Полуниця - 200 г
- Ванілін - 1 чайна ложка
- Полуничне желе - 100 г
- Лимон - 1 штука
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
-
1. Для приготування основи чізкейку в кухонному комбайні потрібно змішати вершкове масло з пісочним печивом до отримання однорідної маси.
-
2. Полученную массу выложить в круглую разъемную форму диаметром 26 см (или любого другого)) и распределить равномерно по ней, вдавливая до образования основы. Поставить в холодильник на час.
-
3. Залить желатин 50 мл кипятка и дать немного остыть (или еще поставить на водяную баню, помешивая, до полного растворения). В кухонном комбайне измельчить творог до образования однородной творожной массы.
-
4. Взбить миксером полученную творожную массу, сливки и сахар. В зависимости от вкусовых предпочтений — можете увеличить или уменьшить количество сахара.
-
5. Додати заздалегідь підготовлений желатин, сік одного лимона і ванілін. Добре збити! Викласти отриману масу на раніше підготовлену основу і поставити в холодильник на годину.
-
6. Тепер тонко нарізати полуницю і покрити нею всю поверхню чізкейку, залити полуничним желе. Після чого поставити чізкейк на годину в холодильник, через годину він вже буде готовий.
Інші статті
- Полуничний торт (без випічки) (на желатині)Час приготування: 1 годину 40 хвилин . Рецепт на 6 порційПолуничний торт (без випічки) (на желатині)