Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4383 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Пончики з полунично-ванільної начинки (на пектині)

Пончики з полунично-ванільної начинки (на пектині)

ІНГРЕДІЄНТИ

  1. Молоко - 100 мл
  2. Вершкове масло - 80 г
  3. Ванільний стручок - 1 штука
  4. Пшеничне борошно - 50 г
  5. Яйце куряче - 1 штука
  6. Полуниця - 200 г
  7. Пектин - 30 г
  8. Желатин в пластинах - 1 штука

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ   

  • 1. Напередодні почистити полуницю і нарізати її дрібними кубиками. 10 хвилин поварити її з 30 г цукру в каструлі на слабкому вогні, додати фруктовий пектин і варити ще 10-15 хвилин. По закінченні варіння додати заздалегідь замочений у холодній воді і віджатий желатин. Поставити на ніч у холодильник, щоб суміш добре остудилася.
     

  • 2. На наступний день у каструлі довести до слабкого кипіння молоко з вершковим маслом і выскобленными з стручка ванілі зернами. Дати покипіти 10 секунд, зняти каструлю з вогню і, енергійно помішуючи, всипати борошно. Ввести злегка збите яйце. У кожну з напівкруглих формочок покласти трохи тіста. Натиснути великим пальцем, щоб тісто покрило стінки формочок.
     

  • 3. Розкласти полуничну начинку в поглиблення кожної формочки з тістом. Закрити начинку тістом, що залишилося для пончиків і заморозити.

  • 4. Підігріти олію до 180 °С. Щоб переконатися, що масло досить гаряче, покласти в нього 1 пончик: він повинен негайно почати обсмажуватися. Вийняти пончики з формочок і прямо замороженими смажити в олії, поки вони не підрум'яняться. Дістати, дати стекти маслу, обваляти в великому цукровому піску і негайно подавати на стіл.

 

 

 

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner