Чізкейк (на пектині)
ІНГРЕДІЄНТИ
- Сир філадельфія - 500 г
- Сир маскарпоне - 500 г
- Яйце куряче - 5 штук
- Лимон - 300 г
- Цукор - 325 р
- Заморожена вишня - 500 г
- Пектин - 20 г
- Мигдаль - 175 г
- Пшеничне борошно - 100 г
- Вершкове масло - 110 г
- Тростинний цукор - 50 г
- Рідка глюкоза - 25 г
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
-
1. Сир «Філадельфія», сир маскарпоне, чотири курячі яйця і лимони збити в міксері до однорідної густої маси.
-
2. Розкласти результат збивання по формочках, наповнені формочки поставити на залитий водою деко духовки і випікати на водяній бані при температурі 170 градусів приблизно півгодини.
-
3. Свіжозаморожену вишню засипати 125 грамами цукру і тушкувати на повільному вогні.
-
4. Довести суміш цукру і вишні до кипіння, додати 10 грамів пектину і ще 125 грам цукру. Кип'ятити сім хвилин, після чого остудити.
-
5. Для мигдального кроканта 75 грам мигдалю, борошно, 50 грам вершкового масла, тростинний цукор і одне яйце збити в міксері, замісити тісто, розкачати його і потім запікати в духовці при температурі 170 градусів до золотистого кольору. Без водяній лазні на цей раз.
-
6. Для мигдалевих чіпсів глюкозу і решту вершкове масло, цукор, пектин і 100 грам мигдалю змішати разом і випікати в духовці при 180 градусах сім хвилин до золотистого кольору. Об'єднати сирну масу, крокант і вишню на одній тарілці.
-
7. Для прикраси використовувати квітка і сусальне золото. І те й інше, втім, зовсім необов'язково. Але ефектно.
Інші статті
- Полуничний торт (без випічки) (на желатині)Час приготування: 1 годину 40 хвилин . Рецепт на 6 порційПолуничний торт (без випічки) (на желатині)