Вегетаріанське тістечко макаронів (на пектині)

ІНГРЕДІЄНТИ
- Цукор - 370 г
- Мигдальна борошно - 250 г
- Полуничне пюре - 225 г
- Цукрова пудра - 250 г
- Лимонний сік - 18 мл
- Соєвий порошок - 10 г
- Пектин - 4 г
- Червоний харчовий барвник - 4 мл
- Сушені квіти лаванди - 4 г
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
-
1. Нагреть клубничное пюре до 40 градусов, добавить пектин и 20 грамм сахара. Прокипятить, довести до 105 градусов, добавить еще 100 грамм сахара и уваривать на медленном огне около семи минут. Добавить лимонный сок и лаванду. Снять с огня, накрыть пленкой и поставить в холодильник.
-
2. Нагреть 130 мл воды. Растворить в ней соевый порошок и 80 грамм сахара, после чего взбить смесь до образования крепкой пены.
-
3. Сварить сироп из 170 грамм сахара и 60 мл воды. Когда сироп закипит и его температура дойдет до 118 градусов, медленно влить сироп в соевую пену, продолжая взбивать.
-
4. Змішати борошно, цукрову пудру і барвник, потім повільно ввести соєву піну, вимішуючи тісто. Коли його поверхня заблищить і воно почне капати з лопатки, наповнити їм кондитерський мішок і викласти на деко, застелений пекарської папером, акуратні коржики діаметром 10 див. Випікати при температурі 140 градусів півгодини.
-
5. Остиглі кришечки промазати полунично-лавандовим соусом, підігрітим на водяній бані, і скласти тістечка.
Інші статті
- Полуничний торт (без випічки) (на желатині)Час приготування: 1 годину 40 хвилин . Рецепт на 6 порційПолуничний торт (без випічки) (на желатині)