Вишневе желе на агар-агарі
ІНГРЕДІЄНТИ
- Заморожена вишня - 3 склянки
- Вода - 1 л
- Цукор - 6 столових ложок
- Агар-агар - 3 столові ложки
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
-
1. Покладіть вишню в каструлю, залийте гарячою водою, додайте цукор і розчиніть агар-агар, рівномірно розсипавши його по всій поверхні рідини. При постійному помішуванні доведіть все до кипіння, ще раз перемішайте і вимкніть вогонь.
-
2. Скоріше розлийте рідина з вишнями у формочки або креманки, оскільки желе на агар-агарі швидко застигає.
-
3. Залиште в прохолодному місці на 20-30 хвилин.
Інші статті
- Полуничний торт (без випічки) (на желатині)Час приготування: 1 годину 40 хвилин . Рецепт на 6 порційПолуничний торт (без випічки) (на желатині)