Лимонне желе (на агарі)
ІНГРЕДІЄНТИ
- Лимон - 6 штук
- Цукор - 300 г
- Цукор демерара - 1 столова ложка
- Коньяк - 50 мл
- Агар-агар - 2 чайні ложки
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
-
1. Приготувати цукровий сироп: закип'ятити 600 мл води зі звичайним цукром і потримати на вогні ще приблизно три хвилини.
-
2. Зняти цедру з трьох лимонів. Змішати її з цукром демерара і коньяком, дати промаринуватися близько десяти хвилин, після чого додати в сироп. Туди ж вичавити сік з шести лимонів, довести до кипіння, потім зняти з вогню і вмішати агар-агар.
-
3. Почекати, поки желе злегка охолоне, але ще не сильно загусне, і розливати його по келихах. Келихи з желе і охолодити.
Інші статті
- Полуничний торт (без випічки) (на желатині)Час приготування: 1 годину 40 хвилин . Рецепт на 6 порційПолуничний торт (без випічки) (на желатині)