Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2423 відгуків
promo_banner
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Вершкове ескімо шоколадно-горіхову (на агарі)

Вершкове ескімо шоколадно-горіхову (на агарі)

 ІНГРЕДІЄНТИ

  1. Молоко 3,2%-ве - 1,3 л
  2. Вершки 20%-ві - 1,5 л
  3. Цукор - 2,5 склянки
  4. Агар-агар - 1 чайна ложка
  5. Вода - 1,5 склянки
  6. Какао-порошок - 6,5 столові ложки
  7. Праліне - 150 г
  8. Горіхи - 10 столових ложок
  9. Вершкове масло - 650 г
  10. Шоколад - 2 склянки

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

1. Приготуйте морозиво. Для цього змішайте цукор і какао-порошок, потроху влийте молоко. Додайте вершки, попередньо розчинивши в них праліне. Підігрійте суміш до температури 60 °С при постійному помішуванні.

2. Агар залейте водой в небольшой кастрюльке, и, помешивая, подогрейте до кипения. Кипятите минуту до полного растворения крупинок. Влейте немного горячей сливочной смеси в агар, размешайте и перелейте обратно.

3. Хорошо перемешайте и остудите, постоянно перемешивая. После полного остывания уберите в холодильник на 4 часа.

4. Орехи поджарьте, очистите и некрупно порубите. Смесь для мороженого процедите, перелейте в мороженицу и замораживайте 40 минут. В конце добавьте рубленые орехи. 

5. Розкладіть готове м'яке морозиво по формочках для ескімо, вставте палички і відправте на загартування.

6. Приготуйте шоколадну глазур. Розтопіть масло, додайте шоколад і розмішайте до отримання гладкої й блискучої маси. Перелийте глазур у вузьку посуд, щоб зручніше було глазурувати. Формочки з морозивом занурте в теплу воду і дістаньте ескімо. Опускайте морозиво в глазур, якщо морозиво холодне – вона швидко замерзне і стане матовою.

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner