Холодний гарбузовий чізкейк (на агарі)
ІНГРЕДІЄНТИ
- Житні сухарики - 120 г
- Курага - 160 г
- Родзинки - 190 г
- Очищені насіння гарбуза - ½ склянки
- Молоко - 300 мл
- Гарбузове пюре - 300 г
- М'який сир - ½ банки
- Апельсиновий сироп - 150 мл
- Мелена кориця - за смаком
- Агар-агар - 5 чайних ложок
- Мускатний горіх - за смаком
- Мелений імбир - за смаком
- Лимонний сік - 1 столова ложка
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
-
1. Подрібнити в м'ясорубці сухарі, курагу, родзинки і гарбузове насіння. Перемішати, щоб вийшла пишна, пластична маса.
-
2. Змастити роз'ємну форму оливковою олією. Хлібно-фруктову масу розподілити по ній тонким шаром. Виліпити і вирівняти ножем бортики.
-
3. Змішати в блендері пюре з сиром, молоком, сиропом, лимонним соком і прянощами.
-
4. Нагріти невелику кількість суміші і розчинити в ньому порошок, агар-агару.
-
5. Додати суміш, що залишилася, знову нагріти і вилити у форму.
-
6. Остудити в холодильнику.
Інші статті
- Полуничний торт (без випічки) (на желатині)Час приготування: 1 годину 40 хвилин . Рецепт на 6 порційПолуничний торт (без випічки) (на желатині)