Спаржа соєва сушена Фучжу (Китай) Вага: 150 гр

110 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 5123500
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Спаржа соєва – рослинний «напівфабрикат» китайського походження, хоча відомий більше рецепт страви «соєва спаржа по-корейськи». Так чи інакше, до рослині спаржа даний продукт ніякого відношення не має. Соєву спаржу, або фучжу – так звучить назва по-китайськи, готують з бобів сої, яку перемелюють і виварюють. Пінку, яка піднімається на соєвому молоці, знімають і підвішують, чого вона набуває волокнисту структуру. Потім фучжу висушують і відправляють у магазини чи на ринки. Це і є спаржа соєва, так добре нам знайома і давно відома.
Калорійність соєвого спаржі
Калорійність соєвого спаржі (фучжу) становить 440 ккал на 100 грам продукту.
Склад соєвого спаржі
Хімічний склад соєвого спаржі включає в себе: А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, С і РР, а також калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, фосфор і натрій.
Корисні властивості соєвого спаржі
За стародавньою легендою саме фучжу вибрав перший китайський імператор з продуктів, які претендують на звання «еліксир молодості». Дійсно, спаржа соєва містить рослинний білок, повністю засвоюється організмом людини (калоризатор). Фучжу не містить лактози і холестерину, тому ідеально підходить для харчування людей, які страждають на діабет і алергічними реакціями. Спаржа соєва, як і інші соєві продукти, є профілактичним засобом проти серцево-судинних і навіть онкологічних захворювань.
Спаржа соєва – відмінне джерело білка для вегетаріанців і спортсменів, «моделюють» своє тіло.
Шкода соєвого спаржі
Небажане вживання фучжу в їжу у великих кількостях. При зловживанні соєвого спаржею можна отримати ризик захворювань підшлункової залози. Медики попереджають про негативний вплив соєвого спаржі на щитовидну залозу, статеву систему, шлунково-кишковий тракт.
Спаржа соєва в кулінарії
Спаржа соєва має приємний смак, її можна приготувати як окрема страва та як інгредієнт багатьох салатів і закусок. Перш ніж приступати безпосередньо до приготування страви, соєву спаржу потрібно підготувати, так як вона зазвичай продається в сушеному вигляді. Для цього соєву спаржу вимочити кілька годин в прохолодній воді, якщо немає часу, можна обдати окропом і дати розбухнути. Спаржа соєва «розкриє» свої волокна, стане пружною, але ніжною. Добре поєднується з рибою і овочами.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Виробник | Медика |
Основні атрибути | |
Вага | 0.5 г |
Тип продукції | Сушена |
- Ціна: 110 ₴/упаковка