Спаржа соєва сушена Фучжу (Китай).Вага:250г.
175 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 5123250
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Соєва спаржа
Соєву спаржу, або фучжу - так звучить назва китайською, готують з бобів сої, яку перемелюють і виварюють. Пінку, яка піднімається на соєвому молоці, знімають і підвішують, чому вона набуває волокнистої структури. Потім фучжу висушують і відправляють у магазини чи ринки. Це і є соєва спаржа, яка так добре нам знайома і давно полюбилася.
Калорійність соєвої спаржі (фучжу) становить 440 ккал на 100 г продукту.
Хімічний склад соєвої спаржі включає: вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, С і РР, а також калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, фосфор і натрій.
Соєва спаржа – не містить лактози та є відмінним джерелом білка., який повністю засвоюється організмом людини. Це, в свою чергу ,робить її не замінною для вегетаріанців та спортсменів.
Соєва спаржа має приємний смак, її можна приготувати як окрему страву та як інгредієнт багатьох салатів та закусок. Перш ніж приступати безпосередньо до приготування страви, соєву спаржу потрібно підготувати, оскільки вона продається зазвичай у сушеному вигляді. Для цього соєву спаржу вимочити кілька годин у прохолодній воді, якщо немає часу, можна обдати окропом і дати розбухнути. Соєва спаржа «розкриє» свої волокна, стане пружною, але ніжною. Добре поєднується з рибою та овочами, використовується для приготування салатів, гарнірів, супів.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 0.25 кг |
Вид продукції | Сушена |
- Ціна: 175 ₴/упаковка