Терте какао натуральне (моноліт), Ghana Premium (Африка, Ghana) вага: 1 кг

260 грн/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- На складі
- Код: 1240098096
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Какао терте натуральне ТМ "Ghana Premium".
Виробник: Африка. Країна походження: Гана.
Енергетична цінність: 607 ккал. 2550 кДж.
Харчова цінність: Білки-15.5 р. Жири-54г. Вуглеводи-17.8 р.
Зберігати в сухому прохолодному місці, при температурі 18-22 °С і відносній вологості не більше 50%
Какао терте - це 100% гіркий шоколад, без цукру, ароматизаторів, підсолоджувачів і консервантів.
Какао терте – це той самий інгредієнт, без якого неможливо виготовити справжній шоколад. Саме какао терте дає готового продукту його неповторні смак і аромат.
Какао терте отримують шляхом розмелювання дроблених какао-бобів (какао-крупки). Процес розмелювання супроводжується нагріванням продукту, що викликає плавлення какао-масла, завдяки чому отримується маса какао тертого має напіврідку консистенцію.
Використання какао тертого
какао терте використовується в кулінарії при виробництві шоколаду, в тому числі гарячого ароматного напою. Просто розтопити плитку і додайте улюблені інгредієнти за смаком.
Дуже смачно з медом або сиропом ріжкового дерева! Також можна додавати в каші, випічку і салати.
Крім того, терте какао ― незамінна складова різних косметологічних процедур (маски, обгортання), а також дуже популярно в миловарінні з метою створення красивого мармурового ефекту; як натуральний барвник.
Какао терте не містить цукру і яких-небудь добавок, тому широко застосовується в косметології: шоколадні маски, обгортання, масажі, ванни. Такі процедури не тільки зроблять вашу шкіру ніжною, гладкою і шовковистою, але й подарують задоволення від їх проведення, адже аромат шоколаду відновлює емоційну рівновагу, знижує дратівливість, заспокоює, дає відчуття внутрішньої гармонії і комфорту.
Користь какао тертого
Какао-боби повні антиоксидантних поліфенолів, які скорочують ризик серцевих захворювань. Цей хімічний компонент присутній у всіх фруктах, однак особливо високою концентрацією й активністю відрізняється саме в какао.
Уживання какао дуже корисно для головного мозку. У бобах какао міститься дуже корисна речовина ― антиоксидант флаванол, що поліпшує кровообіг мозку.
Согласно исследованию, флаванол может быть использован в лечении болезней, связанных со слабым кровотоком в сосудах головного мозга. Не все какао содержит достаточное количество флаванола. Это связано с тем, что данный антиоксидант придает напитку горький вкус, поэтому при производстве его часто удаляют. Какао эффективно для понижения кровяного давления, помогает усиливать приток крови к мозгу и конечностям. Какао богат белком, клетчаткой, витаминами, фолиевой кислотой, минералами, а по содержанию железа и цинка его вообще можно назвать рекордсменом среди всех продуктов. Какао багате на пурини, які є складовою частиною нуклеїнових кислот і забезпечують зберігання й передачу генетичної інформації, а також беруть участь у біосинтезі білків.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Гана |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Ghana Premium |
Тип | какао терте |
Основні | |
Упаковка | Дой-пак |
Жирність | 54 |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 260 грн/кг