Продавець Продукты здорового питания от компании "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1049 відгуків
promo_banner
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
380991588077
0800350178
+380973588077
+380991588077
Продукты здорового питания от компании "Пищевик"

Желатин 180 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 250 грам.

-3% Желатин 180 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 250 грам.
  • Желатин 180 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 250 грам., фото 2

85 грн.

82,45 грн.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн.

  • Закінчується
  • Код: 5446182195
Купити
0800350178
Бесплатно по Украине
  • +380973588077
    Александр
  • +380991588077
    Александр
Желатин 180 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 250 грам.
Желатин 180 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 250 грам.
85 грн.82,45 грн.
Закінчується
Купити
0800350178
Бесплатно по Украине
  • +380973588077
    Александр
  • +380991588077
    Александр
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Желатин - несмачний, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин отримують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться в кістках тварин. Сфера застосування желатину задоволена велика: в льодяниках, фруктових і молочних желе, зефір, соусах і йогурти, сири і тд.

Желатин – це унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. В'язке, желеподібна речовина отримують шляхом виварювання кісток, зв'язок і сухожиль (а також деяких інших тканин) у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).
Застосування желатину в кулінарії і медицині

Желатин наказують в медичних цілях для збільшення кількості білка в організмі людини. Така профілактика потрібна при харчовому дисбалансі. Ще один спосіб використання речовини – виготовлення капсул для медикаментів.
Желатин широко застосовується в кулінарії. Його додають у кондитерські вироби (желе, мармелад, цукати, жувальна гумка), страви з м'яса або риби (холодець, холодець, холодець).
Речовина використовується також в морозиві: він запобігає утворенню кристалів цукру в мороженої масі, а також впливає на процес денатурації білків.
Якщо ви хороший кулінар, то вам, безсумнівно, доводилося користуватися желатином. Харчовий желатин зазвичай продається в сухому вигляді, кристали прозорі або злегка жовтуваті, речовина не має ні смаком, ні запахом. Розведене у воді або кислотах, речовина сильно набухає, але не розчиняється повністю. Щоб остаточно розчинити желатин, з'єднання потрібно підігріти, після охолодження розчин переходить в стан холодцю.
Харчова цінність

Білків у складі продукту найбільше. У 100 грамах желатину міститься 87,5 г білків. Енергетична цінність харчової добавки – 355 кКал. Значить, не варто зловживати їжею з високим вмістом желатину, інакше наберете кілька зайвих кіло.
Хімічний склад і корисні властивості желатину

Продукт являє собою суміш з білкових сполук тваринного походження. У ньому міститься до 18 амінокислот: пролін, гліцин, аланін, оксипролін, аспарагінова, глютамінова кислоти та ін Всі ці речовини грають важливу роль в активізації розумових процесів, підтримують силу серцевого м'яза, стимулюють метаболізм, виступають «головним генератором» для центральної нервової системи, кори головного мозку і м'язових тканин.
Буквально недавно были снова изучены свойства желатина, чтобы окончательно подтвердить положительное влияние на организм продукта переработки косной и мышечной массы животного. В эксперименте приняли участие 175 людей преклонного возраста, у каждого из которых были заболевания коленных суставов (остеоартрит). Ежедневно подопытные съедали по 10 г желатина в виде порошка. Через две недели у большинства из них замечены существенные улучшения в подвижности суставов, мышцы стали крепче. Так было доказано, что вещество замедляет процесс разрушения хрящевых и суставных тканей.
Пасічники іноді додають речовину мед, щоб зробити його тягучим і в'язким. Але це тільки псує натуральний медовий компонент: продукт значно втрачає в смаку і запаху, знижується ферментативна активність і цукрова інверсія, збільшується вміст білка.

Характеристики:

Міцність по Блюм:

188

В'язкість, мпа ( 6,67% розчину при температурі 60°С ):

2.92

Вологість (16 год, 105 °С), %

10,8

рН – кислотність (6,67 % розчину, 60°С):

5,17

Зола, (550°С):

<2,0 %

Вміст Н2О2:                                                

<10 ppm

Миш'як:

<1,0 ppm

Кадмій:

<0,5 ppm

Хром:

<10,0 ppm

Мідь:

<30,0 ppm

Залізо:

<30,0 ppm

Ртуть:

<0,15 ppm

Свинець:

<5,0 ppm

Цинк:

<50,0 ppm

SO2:                                                                        

<50,0 ppm

Общее количество микроорганизмов, в 1 г 

<1000

Коли-формы, в 1 г                                                             

не обнаружены

Энтеробактерии, в 1 г                                                       

не обнаружены

Стафилококки, в 1 г                                                           

не обнаружены

Клостридии, в 1 г

не обнаружены

Сальмонелла, в 25 г                                                          

не обнаружены

 

 

 

Основні
Виробник  Gelita
Країна виробникНімеччина
ТипЖелатин
Вага250 г
Склад180 bloom
Користувацькі характеристики
Загущувач, гелеобразовательжелатин харчовий
Країна прісхожденіяНімеччина
  • Ціна: 82,45 грн.
  • Спосіб упаковки: Бумажный мешок 25кг. Фасовка 0,1кг. 0,25кг. 0,5кг. 1кг. 2.5кг.