Пектин NH Nappage (термооберимий) ТМ "Louis Francois" (Франція) вага: 100 грамів.
450 ₴
- Готово до відправки
- Код: 1171282572
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
NH пектин — це желювальний агент для отримання термообертового гелю.
Особливість пектину NH в тому, що він під час нагрівання розчиняється, під час охолодження — застигає. Гідність пектину дає змогу експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворюючи її або в рідину, або в желе. Тому пектин NH підходить для глазурів, десертних соусів, желеподібних покриттів і желе (як самостійної страви, так і як прошарок для тортів).
Доза: приблизно 10 г/кг маси. Рекомендація виробника — від 0,8 до 2%.
Термін зберігання — 24 місяці. Без ГМО.
Інгредієнти: амідований пектин E440ii (низькоетерифікований), динатрію дифосфат e450i, декстроза, фосфат кальцію E341ii.
Показання: попередньо змішати з 5-8 порціями цукру (або інших порошкоподібних інгредієнтів). Розчиняйте у воді, розмішуючи, щоб уникнути грудок. Повне розчинення — після 15 хвилин. Для професійного використання. Берегти від вологи та тепла.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Франція |
Вага | 100 г |
Тип | Загущувач |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Louis Francois |
- Ціна: 450 ₴