Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4525 відгуків
promo_banner
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Пектин NH Nappage (термооборотний) ТМ "Louis Francois" (Франція).Вага:50г.

Пектин NH Nappage (термооборотний) ТМ "Louis Francois" (Франція).Вага:50г.
  • Пектин NH Nappage (термооборотний) ТМ "Louis Francois" (Франція).Вага:50г., фото 3

250 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 1171282571
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Пектин NH Nappage (термооборотний) ТМ "Louis Francois" (Франція).Вага:50г.
Пектин NH Nappage (термооборотний) ТМ "Louis Francois" (Франція).Вага:50г.
250 ₴/упаковка
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пектин NH – желюючий агент, який дає змогу створити термообертовий гель. 

Термообратимість –  незамінний чинник для нейтрального гелю та голосажу для покриття мусових виробів, без великої кількості цукру, тоді як у простий пектин потрібен цукор, і він не має оборотності.

Особливості:
Пектин NH під час нагрівання стає рідкою консистенцією, а під час охолодження — застигає. Нагрівати й охолоджувати термообертовий пектин можна кілька разів для отримання потрібної вам консистенції.

Важлива відмінність від простих пектинів — це гарне утримання вологи, що дуже важливо під час розморожування. Утримує вологу навіть у рідинах із 20% сухої речовини в рецептурі, коли однокомпонентний пектин може утримати воду тільки в рідинах з 50%.

Рекомендоване дозування на 100 г рідини — 1-2 грами пектину NH. На 1 грам пектину NH потрібно 5 грамів цукру. Нейтральний гель виходить прозорий, без явного відтінку, не надає смаку та запаху виробу.

Пектин застосовують як загусник для різних кондитерських виробів. Це може бути пастила, мармелад, зефір, желе. Він збільшує в'язкість продуктів, роблячи їхню консистенцію гладкою й однорідною. 

Використовується для конфі та компоте — начинки в тортах, які необхідно заморожувати, для дзеркальної глазурі, начинок для корпусних цукерок, а також для приготування соусів. 

Умови зберігання: зберігати суху суміш за температури не вище ніж 25 °C і не нижче ніж -15 °C, за вологості не більш ніж 75%. Пачку щільно закрити після відкривання._

 

 

Основні
Країна виробникФранція
ТипЗагущувач
Вага0.05 г
Користувальницькі характеристики
ВиробникLouis Francois
  • Ціна: 250 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner