Пектин NH Nappage (термооборотний) ТМ "Louis Francois" (Франція).Вага:50г.
250 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 1171282571
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Пектин NH – желюючий агент, який дає змогу створити термообертовий гель.
Термообратимість – незамінний чинник для нейтрального гелю та голосажу для покриття мусових виробів, без великої кількості цукру, тоді як у простий пектин потрібен цукор, і він не має оборотності.
Особливості:
Пектин NH під час нагрівання стає рідкою консистенцією, а під час охолодження — застигає. Нагрівати й охолоджувати термообертовий пектин можна кілька разів для отримання потрібної вам консистенції.
Важлива відмінність від простих пектинів — це гарне утримання вологи, що дуже важливо під час розморожування. Утримує вологу навіть у рідинах із 20% сухої речовини в рецептурі, коли однокомпонентний пектин може утримати воду тільки в рідинах з 50%.
Рекомендоване дозування на 100 г рідини — 1-2 грами пектину NH. На 1 грам пектину NH потрібно 5 грамів цукру. Нейтральний гель виходить прозорий, без явного відтінку, не надає смаку та запаху виробу.
Пектин застосовують як загусник для різних кондитерських виробів. Це може бути пастила, мармелад, зефір, желе. Він збільшує в'язкість продуктів, роблячи їхню консистенцію гладкою й однорідною.
Використовується для конфі та компоте — начинки в тортах, які необхідно заморожувати, для дзеркальної глазурі, начинок для корпусних цукерок, а також для приготування соусів.
Умови зберігання: зберігати суху суміш за температури не вище ніж 25 °C і не нижче ніж -15 °C, за вологості не більш ніж 75%. Пачку щільно закрити після відкривання._
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Франція |
Тип | Загущувач |
Вага | 0.05 г |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Louis Francois |
- Ціна: 250 ₴/упаковка