Мигдалеве борошно (Туреччина).Вага:500г.

310 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: 102
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Мигдальне борошно.
Мигдальне борошно виробляють з подрібнених ядер мигдалю. Його піддають процесу бланшування-короткочасного нагрівання для інактивації ферментів та знищення мікроорганізмів. Воно має світло-кремовий колір, м'який мигдальний аромат і смак. Воно не містить глютену. До його складу входять білки, ненасичені жири, вуглеводи, вітаміни В1,В2,РР та мінерали (залізо, кальцій, магній, фосфор).
Застосування у кулінарії
З мигдального борошна готують різноманітні страви: кондитерські вироби-торти, печиво, десерти, наповнювачі для випічки, соуси та напівфабрикати, молочні та безмолочні напої, каші і запіканки. його також використовують як панірувальний і обсипний інгредієнт замість борошна.
Отже мигдальне борошно-це корисний продукт харчування, що надає стравам пікантний смак!
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Туреччина |
| Вага | 0.5 кг |
| Ґатунок | Вищий |
| Термін придатності | 24 міс |
| Ціна за 1 кг | 500 |
| Користувальницькі характеристики | |
| Упаковка | Дой пак |
- Ціна: 310 ₴/упаковка



