Мигдалеве борошно (Туреччина).Вага:500г.
225 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 102
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Мигдальне борошно виробляють з подрібнених ядер мигдалю. Його піддають процесу бланшування-короткочасного нагрівання для інактивації ферментів та знищення мікроорганізмів. Воно має світло-кремовий колір, м'який мигдальний аромат і смак. Воно не містить глютену. До його складу входять білки, ненасичені жири, вуглеводи, вітаміни В1,В2,РР та мінерали (залізо, кальцій, магній, фосфор).
Застосування у кулінарії
З мигдального борошна готують різноманітні страви: кондитерські вироби-торти, печиво, десерти, наповнювачі для випічки, соуси та напівфабрикати, молочні та безмолочні напої, каші і запіканки. його також використовують як панірувальний і обсипний інгредієнт замість борошна.
Отже мигдальне борошно-це корисний продукт харчування, що надає стравам пікантний смак!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Ґатунок | Вищий |
Термін придатності | 24 міс |
Вага | 0.5 кг |
Ціна за 1 кг | 500 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | дой пак |
- Ціна: 225 ₴/упаковка