Фундук смажений бланшований калібр 11/13. ТМ "Progida" (Туреччина) вага: 1кг
650 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: 13894013
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Фундук смажений бланшований — — це свіжий і смачний горіх без шкірки, ідеально підходить для закусок, випічки та кондитерських виробів. Оболонка (коричнева шкірка) знімається за допомогою бланшування — процес ошпарювання окропом і обов'язково з невеликою кількістю соди, позаяк у цьому горіхі шкірка досить недатлива до зняття.
Сирі та смажені лісові горіхи істотно відрізняються одна від одної. Зокрема, їхня відмінність полягає в калорійності та користі. Так, наприклад, калорійність смаженого фундука в рази більша, ніж сирого. Без олії та солі обсмажені плоди матимуть калорійність приблизно 700 кКал. Людям із багатьма захворюваннями серцево-судинної та травної системи смажений продукт протипоказаний. Особливо небезпечно вживати таку їжу людині, яка бореться із зайвою вагою. У таких випадках краще їсти сирий фундук, він не принесе жодної шкоди.
Але головний плюс має смажений горіх — це ні з чим не порівнянний смак. Під час смаження він стає ще насиченішим і солодшим.
Чим корисний фундук?
Невелику кількість вуглеводів робить високий вміст жиру безпечним, тобто фундук можна їсти всім, не побоюючись за свою фігуру. Велика кількість мінералів, амінокислот, вітамінів насичують фундук користю, що дає нашому організму енергію та розвиток. Речовини високої біологічної активності, як-от фітостероли, флавоноїди та ін., потрапляючи в організм, допомагають нам зберігати вагу та вільно рухатися. речовини, що містяться в фундуку, підтримують імунітет, виводять токсини та шлаки.
Рецепти з фундуком
Лікувальна настоянка з фундуком
Для приготування настоювання для здоров'я знадобиться повна столова ложка листя і склянка окропу. Листя заливають окропом на ніч і залишають у термосі. Вранці готову настоянку потрібно процідити та приймати по столовій ложці перед кожним прийманням їжі.
Лікувальне «молоко» з фундука
Цей рецепт допоможе від усіх захворювань. Потрібна 100 грамів горіхів і стільки ж кип'яченої теплої води. Фундук помістити в порцеляновий посуд і розтерти з водою, яка додається поступово маленькими дозами. За пів години до їди та тільки зранку «молочко» приймайте впродовж місяця.
Цукерки з фундука
Приготуйте суміш із толченого фундука та подрібнених сухофруктів, додайте трохи меду. Ядра цілого фундука добре обкатайте в суміші. Ласощі готові._
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вага | 1 г |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Progida |
- Ціна: 650 ₴/упаковка