Агар агар 1200 (Китай) 1кг.

1 050 грн/кг
- На складі
- Код: 171282573
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) продукт (сміється полісахаридів агарози та агаропетин), отриманий шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium і д.), росте в Білому морі і Тихому океані, і утворює в водних розчинах щільний судень. Агар-агар є рослинним замінником желатину.
ВИРОБУВАННЯ.
Агар-агар виготовляється за такою технологією: миття і очищення водоростей - обробка лужного і водою - екстракція - фільтрація - застигання - пресування - осушка - подрібнення. У класифікаторі харчових добавок є номер E 406.
ПОЛЬЗА АГАРА.
Завдяки входженню в склад агар-агара йоду він добре діє на щитовидну залозу. Кальцій у складі агар-агара зміцнює кісткову тканину, а залізо покращує обмінні процеси в клітинах організму. Агар-агар погано засвоюється організмом, тому його використання в кондитерських виробах зменшує їх калорійність і робить їх безпечнішими для людей зі схильністю до повноти. Крім цього корисні властивості агар-агара вводиться в тому, що він знижує кислотність в шлунку, очищує організм від шлаків і токсинів, стабілізує рівень глюкози в крові, знижує рівень холестерину, жирів і цукру.
Тому що агар-агара погано засвоюється організмом його використовують для медичних цілей як слабого.
ПРИМЕНЕННЯ АГАРА.
Агар використовують у конситерській промисловості для виготовлення мармеладу, желе, м’ясних і рибних сутичок, для виготовлення морозива, де він запобігає утворенню кристаликів льоду та освітлювати соки.
Агар-агар нерозчиняємо у холодній воді. Він повністю розчиняється лише тоді, коли температура вища від 90 градусів. Гарячий розчин — прозорий і обмежений в’язким. Під час охолодження до температури 35-40 градусів він стає чистим і твердим гелем, який є терморежимом (тобто можна знову нагріти і охолонути). Під час нагрівання кислотних розчинів агар-агара під час високих температур може здійснюватися гідроліттичне розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту/кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчину агар-агара при температурах до 60 градусів.
Основні | |
---|---|
Склад | Сила гелю 1200 |
Тип | Загущувач |
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Китай |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | "Fujian Province" |
- Ціна: 1 050 грн/кг
- Спосіб упаковки: Дой пак
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Агар агар 1200 (Китай) 1кг.»