Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4135 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Агар агар 1200 (Китай) 500гр.

-5% Агар агар 1200 (Китай) 500гр.
  • Агар агар 1200 (Китай) 500гр., фото 2

550 ₴

525 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 3
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Агар агар 1200 (Китай) 500гр.
Агар агар 1200 (Китай) 500гр.
550 ₴525 ₴
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Агар-Агар (від малайського агар-агар — водорості) — продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектіна), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), які ростуть в Білому морі і Тихому океані, і утворює в водних розчинах щільний холодець. Агар-агар є рослинним замінником желатину. 

ВИРОБНИЦТВО.
Агар-агар проводиться за наступною технологією: миття і очищення водоростей – обробка лугом і водою – екстракція – фільтрація – застигання – пресування – сушка – подрібнення. У класифікаторі харчових добавок має номер E 406.

КОРИСТЬ АГАРУ.

Завдяки входить до складу агар-агару йоду він сприятливо діє на щитовидну залозу. Кальцій у складі агар-агару зміцнює кісткову тканину, а залізо покращує обмінні процеси в клітинах організму. Агар-агар погано засвоюється організмом, тому його використання в кондитерських виробах знижує їх калорійність і робить їх вживання безпечніше для людей зі схильністю до повноти. Кроме этого полезные свойства агар-агара заключаются в том, что он понижает кислотность в желудке, очищает организм от шлаков и токсинов, стабилизирует уровень глюкозы в крови, снижает уровень холестерина, жиров и сахара.

Благодаря свойству агар-агара плохо усваиваться организмом его используют в медицинских целях в качестве слабительного.

 

ПРИМЕНЕНИЕ АГАРА.
Агар используют в кондитерской промышленности при производстве мармелада, желе, при получении мясных и рыбных студней, при изготовлении мороженого, где он предотвращает образование кристалликов льда, а также при осветлении соков. 

Агар-агар нерастворим в холодной воде. Он полностью растворяется только при температурах от выше 90 градусов. Горячий раствор является прозрачным и ограничено вязким. При охлаждении до температур 35-40 градусов он становится чистым и крепким гелем, который является термообратимым (т.е. можно снова нагреть и при охлаждении он застынет). При нагревании кислотных растворов агар-агара при высоких температурах может осуществляться гидролитическое расщепление. Поэтому рекомендуется добавлять кислоту/кислоты (фруктовые соки, например) после растворения агар-агара при температурах до 60 градусов.

Основні
Вага500 г
Країна виробникКитай
ТипЗагущувач
СкладСила гелю 1200
Користувальницькі характеристики
Виробник"Fujian Province"
  • Ціна: 525 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner