Агар агар 1200 (Китай) 250г.

275 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 171282571
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Агар-Агар (від малайського агар-агар — водорості) — продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектіна), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), які ростуть в Білому морі і Тихому океані, і утворює в водних розчинах щільний холодець. Агар-агар є рослинним замінником желатину.
ВИРОБНИЦТВО.
Агар-агар проводиться за наступною технологією: миття і очищення водоростей – обробка лугом і водою – екстракція – фільтрація – застигання – пресування – сушка – подрібнення. У класифікаторі харчових добавок має номер E 406.
КОРИСТЬ АГАРУ.
Водорості, що дають агар-агар, надзвичайно багаті йодом, кальцієм, залізом і іншими цінними речовинами і мікроелементами. Агар-агар не є джерелом калорій (нуль калорій), оскільки не засвоюється організмом людини. Разбухающая субстанція агару не розкладається в кишечнику, так як дуже швидко проходить через нього. Дія агару має легкий проносний ефект і засноване на тому, що, розбухаючи, він значно збільшується в об'ємі, заповнює великий простір кишечника і тим самим стимулює перистальтику. Своїми якостями агар зобов'язаний високому вмісту в ньому грубого волокна. Агар-агар выводит из организма токсины и шлаки, удаляет вредные вещества из печени, улучшая ее работу.
ПРИМЕНЕНИЕ АГАРА.
Агар используют в кондитерской промышленности при производстве мармелада, желе, при получении мясных и рыбных студней, при изготовлении мороженого, где он предотвращает образование кристалликов льда, а также при осветлении соков.
Агар-агар нерастворим в холодной воде. Он полностью растворяется только при температурах от выше 90 градусов. Горячий раствор является прозрачным и ограничено вязким. При охлаждении до температур 35-40 градусов он становится чистым и крепким гелем, который является термообратимым (т.е. можно снова нагреть и при охлаждении он застынет). При нагревании кислотных растворов агар-агара при высоких температурах может осуществляться гидролитическое расщепление. Поэтому рекомендуется добавлять кислоту/кислоты (фруктовые соки, например) после растворения агар-агара при температурах до 60 градусов.
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Країна виробник | Китай |
Тип | Загущувач |
Склад | Сила гелю 1200 |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | "Fujian Province" |
- Ціна: 275 ₴
- Спосіб упаковки: Дой пак