Агар агар(1200) Іспанія.Вага:1кг..

1 100 ₴/упаковка
1 050 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: 7
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Агар-агар.
Агар-агар (агар) – це натуральний продукт рослинного походження без запаху і стороннього присмаку, який добувають з певних видів морських водоростей. Агар є найкращою альтернативою желатину. Агар - ідеальний желюючий агент для додавання в десерти, кондитерські та вегетаріанські вироби. Гелеутворююча потужність агару в десять разів більше, ніж желатину. Агар один з найкращих варіантів для заміни інших желюючих продуктів (карагінану, пектину та інших), у нього найкращі показники густоти, це один з кращих гелеутворюючих агентів.
Агар-агар можна використовувати для приготування солодких або солоних страв, а саме для приготування желе, тістечок, пудингів, сиропів, молочних желейних десертів, йогуртів, морозива (запобігає утворенню кристалів льоду), м’ясних і рибних холодців, як загусник супів, соусів і т. д., а також агар використовують при виробництві консервів, сирів, майонезу, щербета, зефіру, начинок-суфле в цукерках і т.д.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Іспанія |
| Тип | Загущувач |
| Склад | Сила гелю 1200 |
| Вага | 1000 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Сила гелю | 1200 |
| Упаковка | |
| Дой пак | Паковання |
- Ціна: 1 050 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Оригінальне паковання картонної скриньки 20 кг. Фасовка (дой-пак) 0.1кг., 0.25кг., 0.5кг., 1кг.
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Агар агар(1200) Іспанія.Вага:1кг..»

20 ₴/упаковка
Мішок кондитерський (55 см) ТМ Hygostar (Німеччина).



