Какао порошок темний 20-22% (Нідерланди) ТМ DeZaan вага:500грамм.

155 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- На складі
- Код: 3003779852
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Какао порошок (темний) 20-22% ТМ "DeZaan".
Виробник: Нідерланди. Країна походження: Кот-Д'івуар.
Енергетична цінність: 376 ккал. 1559 кДж.
Харчова цінність: Білки-29.5 р. Жири-21р. Вуглеводи-34.9 р.
Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі до 25 °С
Натуальный какао-порошок з несмажених какао-бобів.
Підходить для приготування гарячого шоколаду і какао.Для приготування порошку какао, обсмажені і очищені какао-боби спочатку подрібнюють і віджимають з них частина какао-масла,а потім остаточно подрібнюють до порошкоподібного стану.
Какао-порошок містить 20-22% жиру.
Для приготування порошку какао, обсмажені і очищені какао-боби спочатку подрібнюють і віджимають з них частина какао-масла,а потім остаточно подрібнюють до порошкоподібного стану.
Какао-порошок містить від 20-22% жиру.
Какао-порошок, так само, як і всі шоколадні продукти, що володіє складним хімічним складом, містить не тільки смакові, але і поживні речовини.
На відміну від кэроба, до складу какао входять тонізуючі речовини — кофеїн і теобромін, і антидепресанти — фенилэфиламин. Какао багате на флавоноїди, які володіють антиоксидантними властивостями, а також нормалізують систему кровообігу.
Дивовижна здатність какао покращувати настрій і підвищувати життєвий тонус давно була помічена людьми. А коли на це звернули увагу вчені, з'ясувалося, що біологічно активні речовини, які містяться в какао збільшують працездатність, стимулюють розумову діяльність, покращують пам'ять і навіть здатні допомогти людині впоратися з депресією, стимулюючи вироблення «гормону радості — ендорфіну.
Пити напій з какао корисно виснаженим людям, ослабленим від важких хвороб або після операції. А ось пацієнтам з підвищеним виділенням травного соку варто від нього відмовитися, оскільки какао стимулює шлункову секрецію. Фахівці не рекомендують його і дітям до трьох років, щоб поберегти їх нервову систему і не порушити ритм роботи кишечника. Какао може стати причиною алергії.
Какао-порошок застосовується в кондитерській, хлібопекарській і молочної промисловості. Какао використовують для приготування кондитерських виробів, десертів, шоколадних напоїв. Для приготування напою до порошку зазвичай додають цукор і молоко.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Нідерланди |
Тип | Какао-порошок |
Вага | 500 г |
Жирність | 22 % |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |
Виробник | DeZaan |
- Ціна: 155 грн