Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4044 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Альбумін 85% білка (яскравий білок) (Україна) вага:500 г

Альбумін 85% білка (яскравий білок) (Україна) вага:500 г
  • Альбумін 85% білка (яскравий білок) (Україна) вага:500 г, фото 2
  • Альбумін 85% білка (яскравий білок) (Україна) вага:500 г, фото 3

475 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 1661938611
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Альбумін 85% білка (яскравий білок) (Україна) вага:500 г
Альбумін 85% білка (яскравий білок) (Україна) вага:500 г
475 ₴
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Альбумін сухий білок, видобутий зі свіжих яєць, унаслідок відділення жовтків від білків. Далі альбумін пастерезують і висушують. Тільки після цих процедур альбумін набуває вигляду порошку. Альбумін має кремовий відтінок і не має запаху.
Альбумін використовують під час виробництва зефіру, безе,бісквітів, меренгу тощо.

Альбумін — сухий білок підвищеної збиваності (яскравий порошок).
   
3-4 г альбуміну замінюють 1 яєчний білок. 

(100 г сухого яєчного білка відповідає  25-35 свіжим яєчним білкам).

Загальна інформація

     
Альбумін — це продукт, виготовлений із білків свіжих яєць, отриманих унаслідок відділення жовтків.  Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедурам і обробці ензимами, а потім, після сушіння в системі розпилення, піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів і сухої пастеризації він набуває вигляду білокремового порошку. Альбумін є продуктом, у якому параметри збиваності та стійкості піни, отримані після збивання, вище, ніж у свіжій білизні. 

     Сухий білок — гарний піноутворювач, здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування під час виробництва кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок тощо. У кондитерському виробництві альбумін застосовується в тих випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складників виробництва, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Домішка альбуміну в складі сумішей для виробництва суфле дає можливість регулювати водну активність за допомогою процесу гелеутворення, завдяки чому отримана консистенція продукту є еластичною. 

     Порівнюючи з іншими тваринами білками альбумін має найкращий склад амінокислот. Склад амінокислот в альбуміні схожий зі складом білка молока та м'яса. Треба зазначити, що білки яєць є найбільш засвоюваними (94%). Водночас для молока цей показник становить 85%, рису — 80%, печінки — 77%, картоплі — 78%, свинини — 74%, яловичини — 69%, стручкових рослин — 40-50%. 

     Добавка альбуміну ефективно впливає також на органолептичні властивості, надаючи продуктам натуральний смак і запах. 

Основні
Країна виробникУкраїна
Вага0.5 г
Вид протеїнуЯєчний протеїн
Користувальницькі характеристики
СмакБез смаку і запаху
Упаковкадой пак
ТипАльбумін
  • Ціна: 475 ₴
  • Спосіб упаковки: Мішок 20 кг. Фасування 0.5, 1, 5, 10 кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner