Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2863 відгуків
promo_banner
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Альбумін 85% (яєчний білок) Італія вага:500 гр

Альбумін 85% (яєчний білок) Італія вага:500 гр
  • Альбумін 85% (яєчний білок) Італія вага:500 гр, фото 2

575 

  • Готово до відправки
  • Код: 5264668291
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Альбумін 85% (яєчний білок) Італія вага:500 гр
Альбумін 85% (яєчний білок) Італія вага:500 гр
575 
Готово до відправки
Купити Купити з
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Альбумін ― це продукт, вироблений з білків свіжих яєць, отриманих в результаті відділення жовтків. Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедур і обробці ензимами, а потім, після сушіння в системі розпилення, піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів і сухої пастеризації він приймає вигляд белокремового порошку. Альбумін є продуктом, в якому параметри взбиваемости і стійкості піни, отримані після збивання, вище, ніж у свіжому білку.

     Сухий білок ― хороший піноутворювач, здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування при виробництві кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок і т. п. В кондитерському виробництві альбумін знаходить застосування в тих випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Добавка альбуміну у складі сумішей для виробництва суфле дає можливість регулювати водну активність допомогою процесу гелеутворення, завдяки чому отримана консистенція продукту є еластичною.

Порівняно з іншими тваринами білками альбумін має найкращий склад амінокислот. Склад амінокислот у альбумине схожий зі складом білка молока і м'яса. Слід зазначити, що білки яєць є найбільш засвоюваними (94%). У теж час для молока цей показник становить 85%, рису ― 80%, печінки ― 77%, картоплі ― 78%, свинини ― 74%, яловичини ― 69%, стручкових рослин ― 40-50%.

Добавка альбуміну ефективно впливає також на органолептичні властивості, надаючи продуктів, натуральний смак і запах.

Основні
Вага0.5 г
Країна виробникІталія
Вид протеїнуЯєчний протеїн
Користувальницькі характеристики
СмакБез смаку і запаху
Упаковкадой пак
ТипАльбумін
  • Ціна: 575 
  • Спосіб упаковки: Паперовий мішок 25кг. Фасовка (дой-пак):0,5 кг. 1кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner