Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4683 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Альбумін 85% (яєчний білок) (Італія).Вага:500г.

-4% Альбумін 85% (яєчний білок) (Італія).Вага:500г.
  • Альбумін 85% (яєчний білок) (Італія).Вага:500г., фото 3
  • Альбумін 85% (яєчний білок) (Італія).Вага:500г., фото 4

575 ₴/упаковка

550 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
  • Код: 23
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Альбумін 85% (яєчний білок) (Італія).Вага:500г.
Альбумін 85% (яєчний білок) (Італія).Вага:500г.
575 ₴/упаковка550 ₴/упаковка
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Альбумін ― це продукт, вироблений з білків свіжих яєць, отриманих в результаті відділення жовтків. Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедурам і обробці ензимами, а потім, після сушіння в системі розпилення, піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів і сухої пастеризації він приймає вигляд біло-кремового порошку. Альбумін є продуктом, в якому параметри збивності і стійкості піни, отримані після збивання, вище, ніж у свіжому білку.

Альбумін ― хороший піноутворювач, здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування при виробництві кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок і т. п. В кондитерському виробництві альбумін знаходить застосування в тих випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Додавання альбуміну у склад сумішей для виробництва суфле дає можливість регулювати водну активність за допомогою процесу гелеутворення, завдяки чому отримана консистенція продукту є еластичною.Порівняно з іншими тваринними білками альбумін має найкращий склад амінокислот. Склад амінокислот у альбумині схожий зі складом білка молока і м'яса.

 

Основні
Вага0.5 г
Країна виробникІталія
Вид протеїнуЯєчний протеїн
Користувальницькі характеристики
СмакБез смаку і запаху
Упаковкадой пак
ТипАльбумін
  • Ціна: 550 ₴/упаковка
  • Спосіб упаковки: Паперовий мішок 25кг. Фасовка (дой-пак):0,5 кг. 1кг.
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 10 ₴

Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Альбумін 85% (яєчний білок) (Італія).Вага:500г.»

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner