Альбумін 85% (яєчний білок) (Італія).Вага:500г.
-4%
575 ₴/упаковка
550 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: 23
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Альбумін ― це продукт, вироблений з білків свіжих яєць, отриманих в результаті відділення жовтків. Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедурам і обробці ензимами, а потім, після сушіння в системі розпилення, піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів і сухої пастеризації він приймає вигляд біло-кремового порошку. Альбумін є продуктом, в якому параметри збивності і стійкості піни, отримані після збивання, вище, ніж у свіжому білку.
Альбумін ― хороший піноутворювач, здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування при виробництві кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок і т. п. В кондитерському виробництві альбумін знаходить застосування в тих випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Додавання альбуміну у склад сумішей для виробництва суфле дає можливість регулювати водну активність за допомогою процесу гелеутворення, завдяки чому отримана консистенція продукту є еластичною.Порівняно з іншими тваринними білками альбумін має найкращий склад амінокислот. Склад амінокислот у альбумині схожий зі складом білка молока і м'яса.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.5 г |
Країна виробник | Італія |
Вид протеїну | Яєчний протеїн |
Користувальницькі характеристики | |
Смак | Без смаку і запаху |
Упаковка | дой пак |
Тип | Альбумін |
- Ціна: 550 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Паперовий мішок 25кг. Фасовка (дой-пак):0,5 кг. 1кг.
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 10 ₴
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Альбумін 85% (яєчний білок) (Італія).Вага:500г.»