Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4135 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Желатин 220 bloom TM Gelita (Німеччина) вага: 500 грамів.

Желатин 220 bloom TM Gelita (Німеччина) вага: 500 грамів.

300 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 5446182193
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Желатин 220 bloom TM Gelita (Німеччина) вага: 500 грамів.
Желатин 220 bloom TM Gelita (Німеччина) вага: 500 грамів.
300 ₴
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Чистий желатин - Це природний загуститель, стабілізатор і текстуризатор, який миттєво зникає. У джемах, желе, желатинових десертах, зефірах та інших продуктах. Він є основним компонентом, який широко застосовують для жовтування харчових та фармацевтичних продуктів.

ЖелатинЦе унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. В’язькі жлеподібні речовини виробляють у звичайній воді через виварювання кісток, зв’язок і сухожилля. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).
Використання жалатину в кулінарії та медицині

Аби збільшити кількість білка в організмі людини, запропонують в медичних цілях. Така профілактика потрібна при харчовому дисбалансі. Ще один спосіб використання речовин — виготовлення капсул для медикаментів.
Бажают широко застосовується в кулінарії. Його додають до кондитерських виробів (желе, мармелад, цукати, жувальної гумки), страв з м’яса або риби (холодець, затока, сттудень).
Крім того, вони запобігають утворенню кристаликів цукру в морозивній масі і впливають на процес денатурації білків.
Якщо ви хороший кулінар, то вам, без сумніву, доводилось користуватися желатином. Харчовий желатин зазвичай продається у сухому вигляді, кристалики прозорі або злегка жовтуватий, але речовина не має ані смаку, ані запаху. У воді або кислоті розчавлюється речовина, яка сильно набухає, але не розчинюється повністю. Щоб остаточно розчинити желатин, з’єднання потрібно підігріти, після охолодження розчин переходить у стан прання.
Поживна цінність

Білків у складі продукту найбільше. У 100 грамах желатину міститься 87,5 біл. Енергетична цінність харчових добавок становить 355 кКал. Отже, не варто зловживати їжею з високим вмістом желатину, бо тоді можна придбати кілька зайвих кіло.
Хімічний склад і корисні властивості желатину

Продукт — це суміш білків тваринного походження. У ньому міститься до 18 амінокислот: пролин, гліцин, аланін, оксипролін, аспаргнова, глютамінова кислота і д. Усі ці речовини відіграють важливу роль у активізації розумових процесів, підтримують серцеві м'язи, стимулюють метаболізм, виступають « головним генератором» для центральної нервової системи, кори мозку та м'язових тканин.
Буквально недавно було знову вивчено властивості желатину, щоб остаточно підтвердити позитивний вплив на організм продукту переробки косної та м’язової маси тварин. У ході експерименту взяли участь 175 осіб похилого віку, кожен з яких мав проблеми з колінними суглобами (Стеоартроз). Щодня піддослідні з’їли по 10 г желатинів у вигляді порошку. Через два тижні у більшості з них помітні істотні покращення у руханні суглобів, м’язи стали міцнішими. Так було доведено, що речовина сповільнює руйнування хрящових та суглобних тканин.
Пасочники додають речовину до меду, щоб зробити її щупалкою і в’язкою. Але це тільки псує натуральний мед, продукт значно втрачає смак і запах, знижується ферментативна активність та цукрова інверсія, збільшується вміст білка.

Характерики:

Прочність за Блюм:                                  

221

В'язкість, mPas (667% розчину при температурі 60 градусів C):

3,37

Вологість (16 ч, 105 °С), %                                                  

11,3

рН - кислота (6,67 % розчину, 60 °С):                      

5,07

Зола (550 градусів):                                                        

<2,0 %

Зміст Н2О2:                                                

<10 ppm

Миш' як:                                                               

<1,0 ppm

Кадмій:

<0,5 ppm

Хром:                                               

<10,0 ppm

Мідь:                                                                    

<30,0 ppm

Ртуть:                                                                     

<0,15 ppm

Свинець:                                                                 

<5,0 ppm

Цинк:                                                                     

<50,0 ppm

SO2:                                                                         

<50,0 ppm

Загальна кількість мікроорганізмів у 1 г 

<1000

Колі-форми, в 1 г                                                             

не знайдено

Ентеробактерії, в 1 г                                                       

не знайдено

Стафілококкі, в 1 г                                                          

не знайдено

Клостридии, в 1 г

не знайдено

Сальмонела, 25 г                                                          

не знайдено

 

 

Основні
Склад220 bloom
ВиробникGelita
ТипЖелатин
Вага500 г
Країна виробникНімеччина
  • Ціна: 300 ₴
  • Спосіб упаковки: Бумажний мішок 25кг. Фасовка 0,1кг. 0,25кг. 0,5кг. 1кг. 2.5кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner