Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2424 відгуків
promo_banner
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Желатин 220 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 250 грам.

Желатин 220 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 250 грам.

170 грн

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • На складі
  • Код: 5446182192
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Желатин 220 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 250 грам.
Желатин 220 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 250 грам.
170 грн
На складі
Купити
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Желатин являє собою чистий і легко засвоюваний білок, що містить колаген і амінокислоти, які є будівельними блоками білків. Його можна використовувати для дієтичного лікування. Також желатин використовується для багатьох страв, від десертів до напоїв.

Желатин – це унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. В'язке, желеподібна речовина отримують шляхом виварювання кісток, зв'язок і сухожиль (а також деяких інших тканин) у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).
Застосування желатину в кулінарії і медицині

Желатин наказують в медичних цілях для збільшення кількості білка в організмі людини. Така профілактика потрібна при харчовому дисбалансі. Ще один спосіб використання речовини – виготовлення капсул для медикаментів.
Желатин широко застосовується в кулінарії. Його додають у кондитерські вироби (желе, мармелад, цукати, жувальна гумка), страви з м'яса або риби (холодець, холодець, холодець).
Речовина використовується також в морозиві: він запобігає утворенню кристалів цукру в мороженої масі, а також впливає на процес денатурації білків.
Якщо ви хороший кулінар, то вам, безсумнівно, доводилося користуватися желатином. Харчовий желатин зазвичай продається в сухому вигляді, кристали прозорі або злегка жовтуваті, речовина не має ні смаком, ні запахом. Розведене у воді або кислотах, речовина сильно набухає, але не розчиняється повністю. Щоб остаточно розчинити желатин, з'єднання потрібно підігріти, після охолодження розчин переходить в стан холодцю.
Харчова цінність

Білків у складі продукту найбільше. У 100 грамах желатину міститься 87,5 г білків. Енергетична цінність харчової добавки – 355 кКал. Значить, не варто зловживати їжею з високим вмістом желатину, інакше наберете кілька зайвих кіло.
Хімічний склад і корисні властивості желатину

Продукт являє собою суміш з білкових сполук тваринного походження. У ньому міститься до 18 амінокислот: пролін, гліцин, аланін, оксипролін, аспарагінова, глютамінова кислоти та ін Всі ці речовини грають важливу роль в активізації розумових процесів, підтримують силу серцевого м'яза, стимулюють метаболізм, виступають «головним генератором» для центральної нервової системи, кори головного мозку і м'язових тканин.
Буквально нещодавно були знову вивчені властивості желатину, щоб остаточно підтвердити позитивний вплив на організм продукту переробки кісткової і м'язової маси тварини. В експерименті взяли участь 175 людей похилого віку, у кожного з яких були захворювання колінних суглобів (остеоартрит). Щодня піддослідні з'їдали по 10 г желатину у вигляді порошку. Через два тижні у більшості з них помічені суттєві поліпшення рухливості суглобів, м'язи стали міцнішими. Так було доведено, що речовина уповільнює процес руйнування хрящових і суглобових тканин.
Пасічники іноді додають речовину мед, щоб зробити його тягучим і в'язким. Але це тільки псує натуральний медовий компонент: продукт значно втрачає в смаку і запаху, знижується ферментативна активність і цукрова інверсія, збільшується вміст білка.

Характеристики:

Міцність по Блюм:

221

В'язкість, мпа ( 6,67% розчину при температурі 60°С ):

3,37

Вологість (16 год, 105 °С), %

11,3

рН – кислотність (6,67 % розчину, 60°С):

5,07

Зола, (550°С):

<2,0 %

Вміст Н2О2:                                                

<10 ppm

Миш'як:

<1,0 ppm

Кадмій:

<0,5 ppm

Хром:

<10,0 ppm

Мідь:

<30,0 ppm

Ртуть:

<0,15 ppm

Свинець:

<5,0 ppm

Цинк:

<50,0 ppm

SO2:

<50,0 ppm

Загальна кількість мікроорганізмів в 1 г

<1000

Колі-форми, в 1 г

не виявлені

Ентеробактерії, в 1 г

не виявлені

Стафілококи, у 1 г

не виявлені

Клостридії, в 1 г

не виявлені

Сальмонела, в 25 г

не виявлені

 

 

Основні
Склад220 bloom
Виробник Gelita
ТипЖелатин
Вага250 г
Країна виробникНімеччина
  • Ціна: 170 грн
  • Спосіб упаковки: Паперовий мішок 25кг. Фасовка 0,1 кг. 0,25 0,5 кг. кг. 1кг. 2.5 кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner