Декстроза-Глюкоза (Китай).Вага:1кг.

100 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 585941011
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Декстроза являє собою порошок зі злегка солодким смаком. Отримують її шляхом гідролізу кукурудзяного крохмалю і використовують для того, щоб уникнути кристалізації.
Декстроза у харчовій промисловості використовується у наступних сферах:
Виготовлення кондитерських виробів. Батончики та цукерки, в які була додана глюкоза, мають більш насичений смак та колір начинки, крім того, вони довше зберігають м'якість.
Багато безалкогольних напоїв містять глюкозу, яка певною мірою модифікує смак до звичного нам.
Глюкоза є навіть у консервах - правда, в них вона не надає смаку, а просто зберігає натуральний колір, який виглядає набагато приємніше.
У хлібобулочних виробах є глюкоза, яка додається на етапі зброджування цукру. Смак та аромат хліба, а також певний колір скоринки – все це заслуга глюкози.
У молочній продукції декстроза теж включається, щоправда, лише у її солодких видах, наприклад, у йогуртах.
Цукор у морозиві теж нерідко замінюють на декстрозу (це допомагає економити до 30% цукру на виробництві). Це важливо: декстроза знижує температуру замерзання морозива, через що його структура стає приємнішою, але замінити всю сахарозу на декстрозу не можна, тому що таке морозиво занадто швидко танутиме, та й на смак буде не таким приємним.
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 100 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Мішок 25 кг. Фасовка 1кг., 2.5кг., 5кг., 10кг.