Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3610 відгуків
promo_banner
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Желатин 220 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 100 грам.

Желатин 220 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 100 грам.

70 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 544618219
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Желатин 220 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 100 грам.
Желатин 220 bloom ТМ Gelita (Німеччина) вага: 100 грам.
70 
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Желатин – це унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. В'язке, желеподібна речовина отримують шляхом виварювання кісток, зв'язок і сухожиль (а також деяких інших тканин) у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).

Застосування желатину в кулінарії і медицині

Желатин наказують в медичних цілях для збільшення кількості білка в організмі людини. Така профілактика потрібна при харчовому дисбалансі. Ще один спосіб використання речовини – виготовлення капсул для медикаментів.

Желатин широко застосовується в кулінарії. Його додають у кондитерські вироби (желе, мармелад, цукати, жувальна гумка), страви з м'яса або риби (холодець, холодець, холодець).

Речовина використовується також в морозиві: він запобігає утворенню кристалів цукру в мороженої масі, а також впливає на процес денатурації білків.

Якщо ви хороший кулінар, то вам, безсумнівно, доводилося користуватися желатином. Харчовий желатин зазвичай продається в сухому вигляді, кристали прозорі або злегка жовтуваті, речовина не має ні смаком, ні запахом. Розведене у воді або кислотах, речовина сильно набухає, але не розчиняється повністю. Щоб остаточно розчинити желатин, з'єднання потрібно підігріти, після охолодження розчин переходить в стан холодцю.

Харчова цінність

Білків у складі продукту найбільше. У 100 грамах желатину міститься 87,5 г білків. Енергетична цінність харчової добавки – 355 кКал. Значить, не варто зловживати їжею з високим вмістом желатину, інакше наберете кілька зайвих кіло.

Хімічний склад і корисні властивості желатину

Продукт являє собою суміш з білкових сполук тваринного походження. У ньому міститься до 18 амінокислот: пролін, гліцин, аланін, оксипролін, аспарагінова, глютамінова кислоти та ін Всі ці речовини грають важливу роль в активізації розумових процесів, підтримують силу серцевого м'яза, стимулюють метаболізм, виступають «головним генератором» для центральної нервової системи, кори головного мозку і м'язових тканин.

Буквально нещодавно були знову вивчені властивості желатину, щоб остаточно підтвердити позитивний вплив на організм продукту переробки кісткової і м'язової маси тварини. В експерименті взяли участь 175 людей похилого віку, у кожного з яких були захворювання колінних суглобів (остеоартрит). Щодня піддослідні з'їдали по 10 г желатину у вигляді порошку. Через два тижні у більшості з них помічені суттєві поліпшення рухливості суглобів, м'язи стали міцнішими. Так було доведено, що речовина уповільнює процес руйнування хрящових і суглобових тканин.

Пасічники іноді додають речовину мед, щоб зробити його тягучим і в'язким. Але це тільки псує натуральний медовий компонент: продукт значно втрачає в смаку і запаху, знижується ферментативна активність і цукрова інверсія, збільшується вміст білка.

Шкоди та протипоказання

У деяких людей спостерігається слабка засвоюваність желатину організмом. Якщо вже вживаєте в їжу продукти, приготовані на основі желатину, намагайтеся не перевантажувати ними шлунок. Надлишок речовини в організмі може призвести до небажаних наслідків, у списку яких підвищення згортання крові – найслабша. Менше всього продукту міститься у холодець, холодець, а з солодощів – у мармеладі.

Якщо у вас спостерігаються патології в ділянці венозних судин (тромбоз або тромбофлебіт), проблеми з нирками і сечостатевою системою, краще утримуватися від вживання продуктів на основі желатину у великих кількостях. Це може викликати загострення. Тим же, хто використовує желатинові настоянки для профілактичного лікування суглобів, слід паралельно приймати препарати, що стимулюють дефекацію, інакше можуть виникати проблеми з ШЛУНКОВО-кишкового тракту: запори, запалення гемороїдальних шишок та ін

При проблемах з серцево-судинною системою і оксалуриевым діатезом, вживати їжу з желатином вирішити може тільки лікар. Так як деякі з речовин, що містяться в желатині, можуть спровокувати більш стрімкий розвиток цих захворювань.

У рідкісних випадках входить до складу різних страв харчової желатин може викликати алергію.

Основні
Склад220 bloom
ВиробникGelita
ТипЖелатин
Вага100 г
Країна виробникНімеччина
Користувальницькі характеристики
Країна походженняНімеччина
Загущувач, гелеутворювачжелатин харчовий
  • Ціна: 70 
  • Спосіб упаковки: Паперовий мішок 25кг. Фасовка 0,1 кг. 0,25 0,5 кг. кг. 1кг. 2.5 кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner