Кероб Медіум (обсмажений) (Іспанія) вага: 1 кг

130 грн/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- На складі
- Код: 319340657
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
По-перше, на відміну від какао-бобів, кероб солодкий сам по собі і не вимагає при приготуванні солодощів додавання рафінованого цукру.
По-друге, кероб містить багатий набір вітамінів і мінеральних речовин. Кероб на 8% складається з протеїну і містить вітаміни А, В, В2 та D. У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію і магнію, а також у ньому містяться залізо, мідь, нікель, барій і марганець.
По-третє, кероб значно знижує засвоєння надлишку холестерину при щоденному прийомі їжі. Його гипохолестериновая здатність у два рази сильніше, ніж у інших харчових волокон.
По-четверте, на відміну від кави і какао, кероб не містить психотропних речовин: кофеїну та теоброміну, які є в шоколаді і які викликають звикання і алергію.
Кофеїн і теобромін є стимулянтами. Кофеїн впливає прямо на мозок, стимулюючи почуття, натхнення і пильність. Кофеїн може передаватися з грудним молоком, вагітним жінкам рекомендується утриматися від прийому кофеїну.
Кофеїн має болезаспокійливі властивості, але також має побічні ефекти: неспокій, нервозність, нудота і почастішання серцебиття. Він стимулює вироблення шлункового соку і діє як сечогінний засіб, тобто з-за нього разом з водою може статися витік розчинних у воді вітамінів В і С.
Кофеїн стимулює вивільнення запасів енергії тіла, тобто запас цукрів різко надходить у кров. Самі знаєте, до чого це призводить: діабет, ожиріння та ін.
В кэробе відсутня фенилтиламин, який викликає мігрень, і фромамин, який крім мігрені викликає алергію.
У кэробе немає щавлевої кислоти, яка не дає організму використовувати кальцій і цинк. Ці мінерали (кальцій та цинк) необхідні для здорової шкіри. Наявність щавлевої кислоти в шоколаді може бути причиною прищів, які зазвичай з'являються у підлітків, схильних до надмірного споживання шоколаду.
Кероб містить великі вуглеводи (цукру) і дубильні речовини. Вуглеводи роблять кероб клейким і здатним поглинати воду і діяти як загусник. Дубильні речовини кэроба зв'язують токсини, таким чином дезактівіруя їх.
Звичайно, кероб не панацея і не лікарський препарат. Ті, хто люблять і їдять шоколад, можуть перейти на кероб. У будь-якому кулінарному рецепті можна замінити порошок какао на кероб.
Резюме:
1) Кероб по виду схожий на порошок какао, але за смаком набагато солодший, тому страви з них можна взагалі не класти цукор.
2) Кероб буває двох видів: сира і смажена.
3) Шоколад містить впливають на психіку речовини, в той час як кероб містить вітаміни і потрібну нам клітковину. Крім цього кофеїн, що міститься в шоколаді, вимиває з організму вітаміни, а ось кероб з організму виводить токсини.
4) Кероб використовується у випічці, пудингах, батончиках, тобто їм спокійно можна замінити шоколад або какао.
5) Якщо у вас діарея, шоколадка тільки посилить ваш стан, а ось кероб принесе полегшення.
6) Шоколад викликає звикання на відміну від кэроба. Шоколад заважає організму використовувати кальцій і цинк, а вони дуже потрібні нашому тілу, особливо шкірі.
Застосування кэроба в кулінарії
Порошок кероб є ідеальним замінником какао і цукру в шоколадних і кондитерських рецептах не тільки завдяки прийнятним вартісними характеристиками, але і органолептичними властивостями.
Порошок кероб використовується при виробництві як темна, так і білій глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту.
Застосування кэроба також скорочує використання цукру, так як природна солодкість кэроба становить 0,50-0,60 від солодощі цукру.
У плодах ріжкового дерева міститься речовина, зване «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, яке використовується в якості стабілізатора і згущувача. Саме завдяки цій речовині кероб, що використовується як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'язкість.
Кероб (середнього обсмаження / medium)
Країна походження: Іспанія.
Енергетична цінність: 222 ккал.
Харчова цінність: Білки-4.6 р. Жири-0.7 р. Вуглеводи-49г.
Зберігати в сухому прохолодному місці, без доступу світла.
При температури 10-25 ° C і відносній вологості <75%
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Іспанія |
Упаковка | дой пак |
Какао | Кероб медіум (обсмажений) |
Тип | Какао |
- Ціна: 130 грн/кг
- Спосіб упаковки: Оригінальна упаковка: паперовий мішок. Фасовка 0,5 кг., 1кг.