Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3610 відгуків
promo_banner
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Кероб Медіум (обсмажений) (Іспанія) вага: 1 кг

Топ продаж Кероб Медіум (обсмажений) (Іспанія) вага: 1 кг
  • Кероб Медіум (обсмажений) (Іспанія) вага: 1 кг, фото 2

130 /кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 319340657
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Кероб Медіум (обсмажений) (Іспанія) вага: 1 кг
Кероб Медіум (обсмажений) (Іспанія) вага: 1 кг
130 /кг
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

По-перше, на відміну від какао-бобів, кероб солодкий сам по собі і не вимагає при приготуванні солодощів додавання рафінованого цукру.

По-друге, кероб містить багатий набір вітамінів і мінеральних речовин. Кероб на 8% складається з протеїну і містить вітаміни А, В, В2 та D. У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію і магнію, а також у ньому містяться залізо, мідь, нікель, барій і марганець.

По-третє, кероб значно знижує засвоєння надлишку холестерину при щоденному прийомі їжі. Його гипохолестериновая здатність у два рази сильніше, ніж у інших харчових волокон.

По-четверте, на відміну від кави і какао, кероб не містить психотропних речовин: кофеїну та теоброміну, які є в шоколаді і які викликають звикання і алергію.

Кофеїн і теобромін є стимулянтами. Кофеїн впливає прямо на мозок, стимулюючи почуття, натхнення і пильність. Кофеїн може передаватися з грудним молоком, вагітним жінкам рекомендується утриматися від прийому кофеїну.

Кофеїн має болезаспокійливі властивості, але також має побічні ефекти: неспокій, нервозність, нудота і почастішання серцебиття. Він стимулює вироблення шлункового соку і діє як сечогінний засіб, тобто з-за нього разом з водою може статися витік розчинних у воді вітамінів В і С.
Кофеїн стимулює вивільнення запасів енергії тіла, тобто запас цукрів різко надходить у кров. Самі знаєте, до чого це призводить: діабет, ожиріння та ін.

В кэробе відсутня фенилтиламин, який викликає мігрень, і фромамин, який крім мігрені викликає алергію.

У кэробе немає щавлевої кислоти, яка не дає організму використовувати кальцій і цинк. Ці мінерали (кальцій та цинк) необхідні для здорової шкіри. Наявність щавлевої кислоти в шоколаді може бути причиною прищів, які зазвичай з'являються у підлітків, схильних до надмірного споживання шоколаду.
Кероб містить великі вуглеводи (цукру) і дубильні речовини. Вуглеводи роблять кероб клейким і здатним поглинати воду і діяти як загусник. Дубильні речовини кэроба зв'язують токсини, таким чином дезактівіруя їх.

Звичайно, кероб не панацея і не лікарський препарат. Ті, хто люблять і їдять шоколад, можуть перейти на кероб. У будь-якому кулінарному рецепті можна замінити порошок какао на кероб.

Резюме:
1) Кероб по виду схожий на порошок какао, але за смаком набагато солодший, тому страви з них можна взагалі не класти цукор.
2) Кероб буває двох видів: сира і смажена.
3) Шоколад містить впливають на психіку речовини, в той час як кероб містить вітаміни і потрібну нам клітковину. Крім цього кофеїн, що міститься в шоколаді, вимиває з організму вітаміни, а ось кероб з організму виводить токсини.
4) Кероб використовується у випічці, пудингах, батончиках, тобто їм спокійно можна замінити шоколад або какао.
5) Якщо у вас діарея, шоколадка тільки посилить ваш стан, а ось кероб принесе полегшення.
6) Шоколад викликає звикання на відміну від кэроба. Шоколад заважає організму використовувати кальцій і цинк, а вони дуже потрібні нашому тілу, особливо шкірі.

Застосування кэроба в кулінарії
Порошок кероб є ідеальним замінником какао і цукру в шоколадних і кондитерських рецептах не тільки завдяки прийнятним вартісними характеристиками, але і органолептичними властивостями.

Порошок кероб використовується при виробництві як темна, так і білій глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту.

Застосування кэроба також скорочує використання цукру, так як природна солодкість кэроба становить 0,50-0,60 від солодощі цукру.

У плодах ріжкового дерева міститься речовина, зване «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, яке використовується в якості стабілізатора і згущувача. Саме завдяки цій речовині кероб, що використовується як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'язкість.

 

Кероб (середнього обсмаження / medium)

Країна походження: Іспанія.

Енергетична цінність: 222 ккал.

Харчова цінність: Білки-4.6 р. Жири-0.7 р. Вуглеводи-49г.

Зберігати в сухому прохолодному місці, без доступу світла.

При температури 10-25 ° C і відносній вологості <75%

Основні
Країна виробникІспанія
Вага1000 г
Користувальницькі характеристики
Країна походженняІспанія
Упаковкадой пак
КакаоКероб медіум (обсмажений)
ТипКакао
  • Ціна: 130 /кг
  • Спосіб упаковки: Оригінальна упаковка: паперовий мішок. Фасовка 0,5 кг., 1кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner