Какао порошок темний 20-22% (Нідерланди) ТМ DeZaan вага: 1кг.

300 ₴/кг
- Готово до відправки
- Код: 3003779853
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Какао-порошок (темний) 20-22% ТМ " DeZaan".
Виробник: Нідерланди. Країна походження: Кот-д' cosin.
Енергетична цінність: 376 ккал. 1559 кДж.
Харчова цінність: Білки-29.5г. Жири-21г. Вуглеводи-34.9г.
Зберігати в сухому прохолодному місці, за температури до 25 °С
Какао-порошок — висушений і подрібнений какао-жмих, який залишається від тертого какао після вичавлювання какао-оливу, що йде на виробництво твердого шоколаду. Порошок слугує основою різних напоїв, включно з какао-молоко та гарячим шоколадом.
Натуальний какао-порошок із необсмажених какао-бобів.
Підходить для приготування гарячого шоколаду та какао.
Для приготування порошку какао, обсмажені й очищені какао-боби спочатку подрібнюють, і віджимають із них частину какао-олії, а потім остаточно подрібнюють до порошкуватого стану.
Какао-порошок містить від 10 до 22% жиру.
Какао-порошок містить від 10 до 22% жиру.
Какао-порошок, як і всі шоколадні продукти, має складний хімічний склад, містить не тільки смакові, але й поживні речовини.
На відміну від кероба, до складу какао входять тонізувальні речовини — кофеїн і теобромін, і антидепресанти — фенілефіламін. Какао багате на флавоноїди, які мають антиоксидантні властивості, а також нормалізують систему кровообігу.
Дивовижна здатність какао покращувати настрій і підвищувати життєвий тонус давно була помічена людьми. А коли на це звернули увагу вчені, з'ясували, що біологічно активні речовини, які містяться в какао, збільшують працездатність, стимулюють розумову діяльність, покращують пам'ять і навіть здатні допомогти людині впоратися з депресією, стимулюючи вироблення «гормону радості» — ендорфіну.
Пити напій із какао корисно людям виснаженим, ослабленим від важких хвороб або після операції. А ось пацієнтам із підвищеним виділенням травного соку треба від нього відмовитися, оскільки какао стимулює шлункову секрецію. Фахівці не рекомендують його і дітям до трьох років, щоб зберегти їхню нервову систему та не порушити ритм роботи кишківника. Какао може стати і причиною алергії.
Какао-порошок застосовується в кондитерській, хлібопекарній і молочній промисловості. Какао використовують для приготування кондитерських виробів, десертів, шоколадних напоїв. Для приготування напою до порошку зазвичай додають цукор і молоко.

Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | deZaan |
Країна виробник | Нідерланди |
Тип | Какао-порошок |
Жирність | 22 % |
Користувальницькі характеристики | |
натуральний какао-порошок 22% | напій, торти, глазур |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 300 ₴/кг
- Спосіб упаковки: Оригінальне паковання 25 кг. Фасування 0.25 кг. 0.5 кг. 1кг.