Альбумін 85% білка (яєчний білок) (Україна).Вага:100г.
110 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 16619386110
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення
Альбумін ― це продукт, вироблений з білків свіжих яєць, отриманих в результаті відділення жовтків. Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедурам і обробці ензимами, а потім, після сушіння в системі розпилення, піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів і сухої пастеризації він приймає вигляд біло-кремового порошку. Альбумін є продуктом, в якому параметри збивності і стійкості піни, отримані після збивання, вище, ніж у свіжому білку.
Альбумін ― хороший піноутворювач, здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування при виробництві кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок і т. п. В кондитерському виробництві альбумін знаходить застосування в тих випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Додавання альбуміну у склад сумішей для виробництва суфле дає можливість регулювати водну активність за допомогою процесу гелеутворення, завдяки чому отримана консистенція продукту є еластичною.Порівняно з іншими тваринними білками альбумін має найкращий склад амінокислот. Склад амінокислот у альбумині схожий зі складом білка молока і м'яса.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | |
Вага | 0.5 г |
Користувальницькі характеристики | |
Смак | Без смаку і запаху |
Упаковка | дой пак |
Тип | Альбумін |
Основні | |
Вид протеїну | Яєчний протеїн |
- Ціна: 110 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Мішок 20кг. Фасовка 0.5, 1, 5,10 кг.