Альбумін 85% білка (яєчний білок) (Україна) вага:250гр.
110 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 16619386110
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення
Альбумін - сухий білок, видобутий із свіжих яєць, в результаті відділення жовтків від білків. Далі альбумін пастерезують і висушують. Тільки після цих процедур альбумін приймає вигляд порошку. Альбумін має кремовий відтінок і не має яскраво вираженого запаху.
Альбумін використовують при виробництві зефіру, безе,бісквітів, меренг і тд.
Альбумін ― сухий білок підвищеної збивності (яєчний порошок).
3-4 г. альбуміну замінюють 1 яєчний білок.
(100г сухого яєчного білка відповідає 25-35 свіжим яєчним білкам).
Загальна інформація
Альбумін ― це продукт, вироблений з білків свіжих яєць, отриманих в результаті відділення жовтків. Рідкий білок піддається спеціальним термічним, механічним процедурам і обробці ензимами, а потім, після сушіння в системі розпилення, піддається пастеризації. Після процесу фільтрації, екстракції цукрів і сухої пастеризації він приймає вигляд білокремового порошку. Альбумін є продуктом, в якому параметри збивності і стійкості піни, отримані після збивання, вище, ніж у свіжому білку.
Сухий білок ― хороший піноутворювач, здатний утримувати цукор. Це зумовлює його застосування при виробництві кремів, зефіру, суфле, безе, тістечок і т. п. В кондитерському виробництві альбумін знаходить застосування в тих випадках, коли потрібна висока майстерність створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Добавка альбуміну у складі сумішей для виробництва суфле дає можливість регулювати водну активність за допомогою процесу гелеутворення, завдяки чому отримана консистенція продукту є еластичною.
Порівняно з іншими тваринними білками альбумін має найкращий склад амінокислот. Склад амінокислот у альбумині схожий зі складом білка молока і м'яса. Слід зазначити, що білки яєць є найбільш засвоюваними (94%). У той час для молока цей показник становить 85%, рису ― 80%, печінки ― 77%, картоплі ― 78%, свинини ― 74%, яловичини ― 69%, стручкових рослин ― 40-50%.
Добавка альбуміну ефективно впливає також на органолептичні властивості, надаючи продукту, натуральний смак і запах._
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.5 г |
Вид протеїну | Яєчний протеїн |
Користувальницькі характеристики | |
Смак | Без смаку і запаху |
Упаковка | дой пак |
Тип | Альбумін |
- Ціна: 110 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Мішок 20кг. Фасовка 0.5, 1, 5,10 кг.