Желатин яловичий 240 (Туреччина).Вага:100г.
80 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 43
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Желатин – це харчовий продукт у вигляді порошку світло-жовтого кольору, без смаку та запаху. Його отримують шляхом виварювання кісток, зв'язок і сухожиль (а також деяких інших тканин) у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок),та до 18 амінокислот: пролін, гліцин, аланін, оксипролін, аспарагінова, глютамінова кислоти та ін. Крім цого до складу желатину входять жири, вуглеводи, різні мікроелементи та вітаміни.
Застосування желатину в кулінарії.
Желатин широко застосовується у кулінарії. Його додають до кондитерських виробів (желе, мармелад, цукати, жувальна гумка), страви з м'яса або риби (холодець, заливне, студень).Речовина використовується також у морозиві: він запобігає утворенню кристаликів цукру в морозиві, а також впливає на процес денатурації білків.
Основні | |
---|---|
Склад | 220 bloom |
Тип | Желатин |
Країна виробник | Німеччина |
Виробник | Gelita |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Німеччина |
Загущувач, гелеутворювач | желатин харчовий |
- Ціна: 80 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Гаманець 25 кг. Фасування 0,1 кг. 0,25 кг. 0,5кг. 1кг.