Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4137 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Желатин 240 bloom TM Gelita (Німеччина) вага:1кг.

Новинка -5% Желатин 240 bloom TM Gelita (Німеччина) вага:1кг.

630 ₴/упаковка

600 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
  • Код: 240
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Желатин 240 bloom TM Gelita (Німеччина) вага:1кг.
Желатин 240 bloom TM Gelita (Німеччина) вага:1кг.
630 ₴/упаковка600 ₴/упаковка
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Желатин - Без смаку, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Його отримують за допомогою гідролізу колагену, що міститься в кістках тварин. Сфера застосування желатину досить велика: в льодяниках, фруктових  і молочних желе, зефірі, соусах , йогуртах, сирах і тд.

ЖелатинЦе унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. В’язькі, желеподібні речовини виробляють шляхом виварювання кісток, зв’язок і сухожилля у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).


Використання жалатину:

Желатин широко застосовується в кулінарії. Його додають до кондитерських виробів (желе, мармелад, цукати, жувальної гумки), страв з м’яса або риби (холодець, заливне, студень).
Крім того, желатин використовується у виробництві морозива:він запобігає утворенню кристаликів цукру в морозивній масі і впливає на процес денатурації білків.
Якщо ви хороший кулінар, то вам, без сумніву, доводилось користуватися желатином. Харчовий желатин зазвичай продається у сухому вигляді, кристалики прозорі або злегка жовтуваті, але речовина не має ані смаку, ані запаху.
Розведена у воді або кислотах речовина сильно набухає, але не розчиняється повністю. Щоб остаточно розчинити желатин, з’єднання потрібно підігріти, після охолодження розчин переходить у стан холодця.


Поживна цінність 

Білків у складі продукту найбільше. У 100 грамах желатину міститься 87,5г. білків. Енергетична цінність харчових добавок становить 355 кКал. Отже, не варто зловживати їжею з високим вмістом желатину, бо тоді можна придбати кілька зайвих кіло.


Хімічний склад і корисні властивості желатину

Желатин як продукт — це суміш білків тваринного походження. У ньому міститься до 18 амінокислот: пролін, гліцин, аланін, оксипролін, аспаргінова, глютамінова кислоти і т. п. Усі ці речовини відіграють важливу роль у активізації розумових процесів, підтримують серцеві м'язи, стимулюють метаболізм, виступають « головним генератором» для центральної нервової системи, кори мозку та м'язових тканин.

Характеристики:

Прочність за Блюм:                                  

245

В'язкість, mPas (6,67% розчину при температурі 60 градусів C):

3,37

Вологість (16 ч, 105 °С), %                                                  

11,3

рН - кислотність (6,67 % розчину, 60 °С):                      

5,07

Зола (550°С)                                                         

<2,0 %

Зміст Н2О2:                                                

<10 ppm

Миш' як:                                                               

<1,0 ppm

Кадмій:

<0,5 ppm

Хром:                                               

<10,0 ppm

Мідь:                                                                    

<30,0 ppm

Ртуть:                                                                     

<0,15 ppm

Свинець:                                                                 

<5,0 ppm

Цинк:                                                                     

<50,0 ppm

SO2:                                                                         

<50,0 ppm

Загальна кількість мікроорганізмів у 1 г 

<1000

Колі-форми, в 1 г                                                             

не знайдено

Ентеробактерії,в1г                                                       

не знайдено

Стафілококкі, в1г                                                          

не знайдено

Клостридии, в 1 г

не знайдено

Сальмонела, 25 г                                                          

не знайдено

 _

Основні
Склад220 bloom
ТипЖелатин
Країна виробникНімеччина
ВиробникGelita
Вага1000 г
Користувальницькі характеристики
Країна походженняНімеччина
Загущувач, гелеутворювачжелатин харчовий
  • Ціна: 600 ₴/упаковка
  • Спосіб упаковки: Бумажний мішок 25кг. Фасовка 0,1кг. 0,25кг. 0,5кг. 1кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner