Муєр дерев’яний гриб сушений (Китай) 500 грамів

300 грн/упаковка
- На складі
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
У європейських країнах і в азіатських країнах, і в азіатських. Особливо багато його прихильників у Кореї, Японії та Китаї, звідки він походить. У піднебесній гастрономії цей гриб займає важливе місце, впроваджуючи кулінарну філософію, яка говорить, що страва повинна не тільки тішити смакові рецептори, але й мати лікувальний ефект. Муер - Аурікулярія — доглянута (Auricularia auricula), яку також називають « вушками - вушками» або « Китайський деревний гриб» — це дерев’яні гриби чорного кольору. Зовнішній вигляд: тоненькі і ламкі капелюшки деревного гриба, розміром від 2 до 10 сантиметрів, нагадують шматочки обгорілу паперу, у свіжому вигляді мають форму мушлі. Укус і аромат: муеру властивостей легкий аромат диму, м’якоть має хрящевий хрящевий консистенцію і солодкий смак. Після замочування запах уловлюється, а гриби набувають нейтрального смаку. Муер — це потужний антиоксидант, нагромаджений йод, який містить життєво важливі для людини білки, вуглеводи, вітаміни, а також чудові властивості очищення і вимощення. Вона складається з восьми амінокислот, провітамінів та інших рідкісних елементів, які зменшують ризик виникнення різних захворювань. Муер очищує легені, кишечник, попереджає про тромбоцити і допомагає запобігти старінню організму. Спосіб приготування: Замочити гриби у воді кімнатної температури на 4-6 годин, мінімальний час замочування - 30 мін. Вода має бути достатньою, оскільки гриби збільшуються у розмірі 8-10 разів (смачок гриба, який прилягає до столової ложки, вбирає 150-250 мл води). Гідратовані (розмоклі) гриби ретельно промиють, видаляють тверді корені та забруднені піском місця, відкинуть на сіто і потечуть водою. Розділити "крупні сім'ї" на окремі « мушлі», дрібно різати Муер не потрібно, а "Гріб муер" мають відносно нейтральні смаки, тому їх можна поєднувати з будь-яким продуктом харчування. Часто їх додають до різних супів, салатів, гарнірам, холодних страв, а також до смажених страв. Розігрівають сковороду, кладуть червоний перець, молоту кинзу, додають оливкову олію і жарять протягом двох хвилин. Потім вони додають гриби, які заздалегідь підготовлені, і ще 10 хвилин смажать. Грибам дають охолонути і посипають свіжою зеленню. З грибів муер виходить чудовий гарнір для смаженої картоплі, вареного рису або свинини. Також їх використовують при приготовленні делікатесних салатів. Храніння: Гриби муер зберігають у герметичній тарі при температурі 18-200С і відносної вологості 70%. При дотриманні умов зберігання у сухому вигляді можуть зберігатися 3 роки. У гідратованому вигляді можна зберігати 2-3 дні в холодильнику в закритому посуді. Для запобігання висиханню до посуду додають воду
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 500 г |
Тип продукції | Сушені |
Тип | Вагові |
Термін зберігання | 18 міс |
- Ціна: 300 грн/упаковка